Дневен хороскоп - събота, 22 юли 2017

 

Овен

Задайте спокоен тон на днешния ден. Мобилизирайте силите си и насочете усилията си там, където ще има най-съществена полза. Избягвайте да влизате в излишни пререкания. Поставете се над дреболиите.

     
 

Телец

Вашите позиции ще укрепнат още повече. Поразително ще впечатлите този, когото най–малко очаквате. Личните ви отношения ще вземат съвсем друга насока. Ще имате приятно изживяване.

     
 

Близнаци

Успехът ви ще зависи от това можете ли да оцените и приемете новите възможности, а също и да се държите на положение. И да има някой кризисен момент, всичко ще се оправи, така, че горе главата.

     
 

Рак

Обединете в себе си желанието за обновление и трезвия разум. Ако съумеете да направите правилните стъпки, лесно може да постигнете успеха, който търсите, но вие сами трябва да прецените това.

     
 

Лъв

Вашите партньори вероятно ще предявят известни претенции към вас, които на всичкото отгоре ще се окажат не толкова неизпълними. Други съществени грижи няма да се открояват на хоризонта. Живейте весело!

     
 

Дева

Ще бъдете с материалистична настройка през днешния ден. Сексуалната енергия ще ви тласне към импулсивност неприсъща за вас, но понякога в това има такова очарование. Ще бъдете доволни от себе си.

     
 

Везни

Да изпълнявате обичайните си отговорности и задължения ще ви се стори непоносима рутина. Обаче трябва да се съобразявате и с писаните, и с неписаните правила. Ще постъпите добре, ако се държите сдържано и разумно в общуването с другите.

     
 

Скорпион

Всяка проявява на раздразнителност трябва да се овладее на време. Сега не е моментът за изблик на силни чувства и емоции. Трябва да поработите малко върху чувството си за хумор. Не бъдете толкова дълбокомислещи.

     
 

Стрелец

Здравето и работата ви се нуждаят от специално внимание. Проявете повече изкуство за да се справите и с едното, и с другото и при това да ви останат достатъчно сили да изпълните другите си задължения и отговорности.

     
 

Козирог

Някои обстоятелства ще се развият във ваша полза и ще бъдете облагодетелствани. Внимавайте при разговори с по-висши лица. Възможно е да проведете труден разговор, който все пак ще завърши добре.

     
 

Водолей

Не се поддавайте на реформаторският дух на някои хора около вас. Денят предполага зрели мисли и действия, не е време за големи промени. Концентрирайте се върху най-същественото.

     
 

Риби

Ще имате възможност да подсилите впечатленията си. Ако можете, излъчвайте любов през днешния ден. Така ще привлечете положителното в своето напрегнато всекидневие. Не вземайте незрели решения.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Какво гласи Закона за потока? Ако един шкаф е пълен догоре, в него не можете да сложите нищо ново. Ако сте претъпкани с пари, дрехи, идеи или стари обиди, във вас няма свободно пространство за нови неща. За да позволите на новото да влезе в живота ви, трябва да се освободите от старите неща. Ако се държите здраво за старите си емоции, вие сте препълнени с онези спомени, които не ви позволяват да изпитате нещо ново и по-хубаво. По силата на Закона за потока, веднага щом изхвърлите боклука от дома си, неговото място ще бъде заето от нещо ново. Когато се освободите от старите си убеждения и спомени, които вече не са ви необходими, вие отваряте вратите за навлизането на новото. Променете навиците си, за да внесете нещо различно в живота си. Дори да е нещо съвсем дребно.