Дневен хороскоп - неделя, 2 юли 2017 - bulgaria.utre.bg

Дневен хороскоп - неделя, 2 юли 2017

01 юли 2017, 18:46 | Ивелина Пенчева
  • Снимка:
    Bulgariautre

 

Овен

Потребността ви от изява на собственото Аз, може да ви подбуди да демонстрирате достойнствата си на показ. Чувството ви за хармония ще бъде загубено в този ден. Изтънчеността и елегантността ви могат да отстъпят място на грубите обноски.

     
 

Телец

Ще намерите отговорите, които търсите с помощта на околните. Вие разполагате с всичко необходимо, но не трябва да го приемате за даденост. Ще разберете как да приложите незабележимата, но мощна сила на вашите способности.

     
 

Близнаци

Въпреки че последствията от сегашните обстоятелства може в края на краищата да станат ваша лична работа, повечето връзки, идеи и методи, с които трябва да се справяте в този период, ще касаят повече социалните въпроси и обществените дейности.

     
 

Рак

Ако имате да обсъждате важни въпроси, това трябва да стане в спокойна обстановка. Благоприятно е за участие в светския живот. Можете да си позволите малко разточителство за лично удоволствие.

     
 

Лъв

Въпреки структурите, традиции и други фактори, върху които изграждате вашата работа и живот, те могат съществено да се променят или напълно да се преобразят под въздействието на настоящите условия.

     
 

Дева

Не пропускайте случай да демонстрирате смелост, честност и всеотдайност или да защитите смело своите принципи. Любимия човек е готов да ви подкрепи, но може да не му достигне такт и деликатност, така че случайни обиди, не са изключени.

     
 

Везни

Някои събития и взаимоотношения ще носят възбуждащ и стимулиращ характер. Партньорството, сътрудничеството, дипломатическите маневри могат да бъдат успешни, но има вероятност въпреки цялото старание да не протекат съвсем гладко.

     
 

Скорпион

Днес има и тенденция за пречки, които ще трябва да преодолявате. Опитът ви да се вземате на сериозно или да преувеличавате своята значимост, ще предизвика ответна реакция у тези, с които комуникирате.

     
 

Стрелец

Възползвайте се от настоящите възможности, за да предприемете практически действия, които в крайна сметка ще доведат до успех в кариерата ви или до признаване на вашата индивидуалност и талант.

     
 

Козирог

Хората и ситуациите, които ви обещават лично влияние или възможности да се използва всичко във ваш интерес следва да се избягват. В някои случаи може да бъдете главно действащо лице, но в други да сте просто жертви.

     
 

Водолей

Енергията на събитията за вашия зодиакален знак е твърде благоприятна. Сегашната ситуация дава възможност да се засили властта и влиянието ви в някаква сфера от живота ви и да си върнете изгубеното.

     
 

Риби

Провокации най-различни ви очакват през днешния ден. Други хора могат да предприемат някакви решителни усилия, за да привлекат вниманието ви към себе си и да ви направят впечатление.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

За да подпомогнете защитните сили на организма ви трябва: добра почивка, здрав сън, редовен смях, изливане на душата си пред приятел или в личен дневник, писмо, което няма да изпратите.

Създавайте си удоволствия, търсете си развлечения, правете това, което ви се прави стига да не наранявате някой друг. Доброто настроение и оптимизмът повишават количеството на имунните клетки в организма. Наложете си да възприемате живота откъм по-веселата му страна, търсете компанията на по-весели хора, гледайте смешни филми, предавания, книги. Смейте се за здраве и хубост. Приятните изненади действат като наркотик на мозъка, активизират се зоните на удоволствието и задействат химичните процеси в организма, подобряване на имунната система. Смехът освобождава хормоните на щастието, но само, ако е искрен и се смеете от сърце, отхвърлили другите грижи. Няма нищо по-достъпно, ефективно и полезно от смеха за укрепване на здравето и щастието. Винаги облекчава, развеселява и предразполага един към друг.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Хороскоп