Седмичен хороскоп за 26 юни - 2 юли 2017

Хороскоп

25-06-2017, 18:19

Снимка:

bulgariautre/ архив

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Поводите да си благодарен винаги са много, стига да отделиш време да ги осъзнаеш.
Замислете се за допълнителна работа, която ще разшири вашите възможности във финансов план. За щастие, съдейки по астрологическите признаци, сериозни проблеми през тази седмица не се предвиждат. По щастливо стечение на обстоятелствата /или по логична закономерност/ вие може да се окажете удивителен човек за някого. След лек спад, физическите ви показатели сочат леко издигане, наедно с интелектуалните и емоционалните. Може да се каже, че ще бъдете в добра кондиция.
Благоприятни дни- 26, 27.06.
Неблагоприятни дни- 30.06;01.07.

     
 

Телец

Трябва да се боите от обяснения, обясняващи обяснени неща.
Седмицата не е особено благоприятна за прояви на общуване. По-добре сведете количеството разговори до възможния минимум. Творческият порив ще окаже положително влияние върху кариерата на някои Телци. Постарайте се да не изпадате в крайности. Лошото настроение ще повлияе върху успешността на делата. Ако започнете да усещате привързаност към някой специален човек още преди да сте се запознали или сближили достатъчно, то моля задръжте малко.
Благоприятни дни- 28, 29.06.
Неблагоприятни дни- 26, 27.06.



     
 

Близнаци

Ако имате две перспективи, дайте едната на ближния си!
Неочаквано за вас може да възникнат нови перспективи. Бъдете внимателни, когато говорите, защото рискувате да кажете нещо излишно, нелицеприятно и после да съжалявате самите вие. Подходящо време да посъживите връзката си и личните си отношения. Защо не пофлиртувате с партньора си? Може да започнат да ви тормозят в някои от дните неприятни симптоми като главоболие или тежест в стомаха. Обичайните медикаменти ще се окажат безсилни да се справят с болката при поне половината случаи. Трябва повече да почивате според съвета на звездите.
Благоприятни дни- 26, 27.06.
Неблагоприятни дни- 28, 29.06.


     
 

Рак

Ако слънцето не огрява твоята улица, отиди на съседната.
Сдържаност, съсредоточеност и скромност, това са качествата, които ще позволят да постигнете максимален успех във всички направления и то с минимални усилия. През втората половина на периода можете да намалите темпото и да отделите повече внимание на здравето и семейството. На свободните представители на знака ще кажа, че да, противоположностите се привличат, но ако не срещате ответна реакция от страна на човека, който ви интересува, то по-добре се откажете, защото едва ли ще бъдете щастливи с него/нея/.
Благоприятни дни- 28, 29.06.
Неблагоприятни дни- 30.06;01.07.


     
 

Лъв

Правилото на бургията: За да вървиш напред, трябва да се въртиш! Ал. Ратнер
През тази седмица предоставете на своето обкръжение повече свобода на избора. С повече търпение ще победите всички. Ще имате да разрешавате достатъчно въпроси в личен план. Внимавайте - вашите илюзии могат да ви изведат в неправилното направление. Ако имате склонност към флиртове, то трябва да знаете, че околните ще ви възприемат като доста интересни личности. Свободните от вас имат всички шансове да установят с някого отношения. Използвайте ги!
Благоприятни дни- 30.06;01.07.
Неблагоприятни дни- 26, 27.06.



     
 

Дева

Горчивият лимон понякога помага да се усети по-добре сладостта на ягодата.
В началото на периода се постарайте да не се поддавате на дестабилизиращото влияние на различен род неудобства. Трябва да промените малко отношението си към любимия ви човек, защото иначе може и да го загубите. Оставете на мира своята принципност и престанете да преувеличавате неговите /нейните/ недостатъци. По всяка вероятност на сцената ще изплува някакъв въпрос, който няма да се разреши без вашето непосредствено участие. Свободните представители на знака да знаят, че е благоприятно времето за флиртове, разпускане и забавления.
Благоприятни дни- 02.07.
Неблагоприятни дни- 28, 29.06.


     
 

Везни

Да намериш пътя, стани пътя! /древна китайска поговорка/
Важно е да бъдете съсредоточени. Само логиката и здравия ум ще ви спасят от лекомислени постъпки. Ще се появят не лоши алтернативи имащи отношение към работата или деловата обстановка. Всяка от новите възможности има своето преимущество. Разпределяйте силите си адекватно, не се напрягайте излишно. По-скоро се постарайте да не изоставате от стремителния ритъм на живота на своя партньор. Може да възникнат нови силни чувства или да се усилят вече притъпените. Откровен разговор с близък човек ще се окаже много полезен за вас.
Благоприятни дни- 26, 27.06.
Неблагоприятни дни- 30.06;01.07.


     
 

Скорпион

Животът награждава действието!
Добра седмица за смели и енергични действия. Първите събития могат да ви донесат щастлив знак, стига да можете да го разпознаете навреме. Вашето неискрено поведение може да предизвика ответна реакция у партньора ви, затова бъдете повече последователни и тактични. Спорове за това кой е крив и кой е прав няма да доведат до нищо. Заетостта ви в другите направления на живота не ви позволява много да общувате с близките си, но те разбират и не се обиждат. Физическите ви показатели сочат леко отклонение надолу, но затова пък интелектуалните сочат възход.
Благоприятни дни- 28, 29.06.
Неблагоприятни дни- 26, 27.06.


     
 

Стрелец

Това, което си струва да се прави, си струва да се прави добре!
През тази седмица ще можете да въплътите в живота много свои планове и замисли. Имате всички благоприятни възможности за това. Някои от тях ще се наложи леко да коригирате в зависимост от развитието на събитията. Стремете се да не се стига до конфликтни ситуации като избягвате всякакви спорове на сериозни теми. Дори да сте вие прави, победата трудно ще бъде ваша. Спокойната обстановка ще спомогне да разкриете своя творчески потенциал.
Благоприятни дни- 26, 27.06.
Неблагоприятни дни- 28, 29.06.


     
 

Козирог

Колко монотонно би било в гората, ако пееха само десетте най-добри птици.
Ако досега не сте ходили боси по горещи въглени в буквалния смисъл, това не означава, че не сте го правили стотици пъти по различни други начини. Представителите на Козирога са привикнали на трудности, но ще имате чувството, че за всяко нещо трябва да полагате двойни усилия. Тази седмица ви е приготвила множество разнообразни събития в една или друга степен. Някои от вас ще могат да извлекат изгода от длъжностното си положение. Отделете особено внимание на своите обувки и краката.
Благоприятни дни- 28, 29.06.
Неблагоприятни дни- 30.06;01.07.


     
 

Водолей

Не красивите са щастливи, а щастливите са красиви.
Ако е имало конфликтни ситуации, то настъпва време за умиротворение и успокоение. Необходимо е да заострите вниманието си върху работата с финансовата документация. На вашият път могат да възникнат редица прегради, чието преодоляване, може да се окаже трудно. Пазете здравето си. Ако простинете, ще ходите поне три дена болни и трудно ще се възстановите от последствията на своето лекомислие. На повечето от околните им е приятно да ви слушат, да се любуват на вашия ентусиазъм, който също ги прониква. Позитивното ви настроение им действа заразяващо.
Благоприятни дни- 30.06;01.07.
Неблагоприятни дни- 26, 27.06.


     
 

Риби

Мястото да сте щастливи е тук, времето да сте щастливи е сега.
Вие сте отговорни през тази седмица за отношенията с околните. Ако се намирате в състояние на конфликт едва ли ще можете да сте полезни и за себе си. Всеки човек чака инициативата да бъде поета от някого другиго, а на любовния фронт може да настъпи дълъг застой. Разстопете леда, проявете своята смелост и ще получите прекрасни плодове в личния си живот. Бъдете внимателни към условията на съхранение на закупените лекарства. Например, ако ги държите на светло или на горещо място то те се превръщат в отрова.
Благоприятни дни- 02.07.
Неблагоприятни дни- 28, 29.06.