Дневен хороскоп - събота, 1 юли 2017

Хороскоп

30-06-2017, 18:57

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Слънчев календар - събота, 2 юли 2017

Седмичен хороскоп за 26 юни - 2 юли 2017

 

Овен

Денят ви ще бъде хармоничен и радостен, а емоционалното състояние ще се съчетае със събитията на деня. През деня може да ви обземе носталгия за онези моменти от живота, когато сте се чувствали щастливи.

     
 

Телец

Хубав ден, в който сте готови да обявите мир и да прегърнете целия свят. Изпълнени сте с най-нежни чувства. Работната/или учебната/ сфера също е хармонична. Очаква ви приятно известие, така че проверявайте по-често електронната си поща.

     
 

Близнаци

Луната ще подпомага действията ви. Срещи, преговори, телефонни разговори по актуални въпроси, разширяване полето на действие. Шанс да получите приятна новина, предложение или да се запознаете с нова интересна личност.

     
 

Рак

Ще има някои добри възможности да подобрите материалното си състояние - заплата, неочаквани вземания, връщане на дълг, нови предложения. Посветете този ден на изпълнение на задълженията и набелязаното от вас.

     
 

Лъв

Седмицата върви спокойно. Може да си позволите да не бързате повече. В чувствата си ще се стремите към спокойствие, хармония, стабилност. Постарайте се да бъдете в обществото на повече хора, където ще изскочат нови шансове.

     
 

Дева

Очаква ви един сравнително добър ден. Може да постигнете много, стига да не поставяте на пътя си ограничения. Не се бойте от грешки. Просто няма да има такива. Денят способства подобряване на личните отношения.

     
 

Везни

Денят няма да се отличава с нищо особено,  но ще успеете по нов начин да погледнете на нещата и да ги преосмислите. Не бързайте да вземате веднага решения. Още не сте готови за това, нито е настъпил подходящия момент.

     
 

Скорпион

Денят носи отпечатък от енергията на Сатурн и енергията на завършеността. Ключовите думи за вас са трансформация и процъфтяване. Получавате възможност да опознаете живота в цялата му пълнота.

     
 

Стрелец

Необходимо е да проявите максимум предпазливост и акуратност. Внимавайте когато употребявате остри и режещи предмети, тъй като съществува риск от нараняване. По ваш адрес може да бъде отправена критика, а може би дори изразен гняв.

     
 

Козирог

Асоциацията на деня при вас е в принасяне на жертва и получаване на дар, в контекст с обмяната на енергията. Давате нещо ценно и получавате желаното като благословия за този обмен. Над вас витае поддържаща сила.

     
 

Водолей

За денят ще е характерно спокойствие и равновесие. Стъпили сте на равна плоскост. Никакви внезапни и странни събития няма да има. Намирате се в умиротворено състояние на духа и това се отразява на външните събития.

     
 

Риби

Вашето вътрешно “аз” е готово отново да съблазнява и да бъде съблазнявано. Вслушайте се в мъдростта на собственото си сърце и ще получите възможност да се наслаждавате на живота.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

  1. Не се старайте да оставате насаме със своите неприятности. Добре е да си поплачете на нечие рамо. Изберете за това някой, който е здравомислещ и уравновесен. Това може да бъде даже непознат човек. В девет от десет случаи ще помогне, а понякога позволява да се погледне на болният въпрос с други очи.
2. Трябва да умеете от време на време да се развличате. Кино, добра книга, разходка, среща с приятели ще ви помогнат да се откъснете от гнета на неприятностите. Но бъдете готови за борба, когато отново бъдете във форма.
3. Понякога е нужно и да се отстъпи. Упорито настоявайки на своето, ние често заприличваме на капризни деца. Запазете своята гледна точка, но направете това спокойно. В края на краищата вие може и да грешите и нищо няма да се случи, ако и вие понякога отстъпите. Така и напрежението ще се разреди и ще намерите изход от създадената ситуация. И нещо интересно. Отстъпвайки, вие усещате как сте пораснали дори да е само сантиметър.