Пламен Константинов: Престижно да имаме такъв сериозен партньор като Lidl

Надявам се пак да постигнем същите добри резултати

„Престижно е за една федерация да има такъв сериозен партньор като Lidl. Професионалните спортисти сме си малко фаталисти. При последното ни партньорство през 2015 г. постигнахме много добри резултати. Надявам се това да е знак и в бъдеще, с Lidl, да постигнем същите резултати, а защо не и пo-добри“, каза Пламен Константинов.

Освен основен спонсор на Българска Федерация Волейбол, Лидл България е и партньор за свежа храна на отбора. Лично лекарят на националите избира комбинацията от продукти, подходящи за хранителния им режим преди мачовете и по време на тренировъчния процес, като поставя акцент върху богат избор от плодове и зеленчуци, ядки, качествени млечни продукти и шоколадови десерти от асортимента на търговската верига, съобщи БФ Волейбол.

 

„Преди и след мачове ще ползваме свежи храни, което за нас като спортисти е много важно. До сега не сме имали такава възможност“, допълни още Теодор Салпаров.

Първите от поредицата турнири на националите, на които любителите на спорта ще могат да ги подкрепят, са: „2017 Европейска квалификация за Световно първенство по волейбол за жени“ (31.05–04.06.2017 г., София) и „Световна лига 2017“ –  турнир от интерконтиненталния кръг от 1-ва група на Световната лига по волейбол за мъже 2017 (09.06-11.06.2017г., Варна).
Още в тази категория: « „София Ауто“ и „Опел“ стават партньор на БФ Волейбол за 2017 година