Дневен хороскоп - събота, 18 март 2017

 

Овен

Благоприятно време за решаване на битовите проблеми. Постепенно ще се увеличава вашата активност. Някои ще бъдат осенени от внезапни прозрения или хрумвания. Днес сте склонни към натрупване /във всеки смисъл/.

     
 

Телец

Днес е необходимо да бъдете изобретателни и да проявите силата на волята си. Избягвайте всячески неразумните постъпки. През по-голямата част на деня ще ви бъде мързеливо и отпуснато.

     
 

Близнаци

Няма да имате особени резултати, но вие и не очаквате нищо съществено. Ще се увличате повече при всяка възможност за спор. Ярко ще се изявят вашите максималистки качества. Зле ще ви се отразява рутинната работа.

     
 

Рак

Свободното си време от ангажименти изберете да отделите на семейството си вместо да го посвещавате на странични хора. Вашата мекота ще помогне да се създаде обстановка на душевна топлина, уют и доверие. 

     
 

Лъв

Днес не е хубаво да проявявате никаква агресивност. Опасности носи отдаването на чревоугодие или употребата на алкохол. Ако имате възможност посетете храм или прекарайте по-дълго време сред природата.

     
 

Дева

В работата ще бъдете стриктни, дисциплинирани и избягващи излишни разходи. Добре премисляйте думите си преди да се изкажете. Истината е, че е безполезно да ви призовава някой в днешния ден към разум.

     
 

Везни

Търсете си източници за зареждане с енергия. Заемете се с нещо, което ви доставя удоволствие и отдавна не сте го правили. Не забравяйте за пълноценния отдих, който ще ви донесе само полза.         

     
 

Скорпион

Желанието да промените нещо може да стане необикновено силно през днешния ден и да определи всички ваши действия. Емоционално чувствителни и леко изнервени. Можете да избегнете неприятни моменти, ако се спрете навреме. 

 

     
 

Стрелец

Енергичността днес не е вашата силна страна. Липсват ви перспективи. Идеите ви ще бъдат нереалистични, задръжка в получаването на информацията, лошо протичане на всяка интелектуална дейност.

     
 

Козирог

Ще бъдете лесно раздразнителни и по-критични към другите, но бъдете внимателни към своите любими хора. Ако допуснете да има разногласия, това може да доведе до сериозен разрив в отношенията. 

     
 

Водолей

Възниква желание да бъдете сред приятелите си, да можете да си поговорите за политика, икономика и други актуални и лични теми. Подходящо време за интелектуални занимания - шахмат, карти и др. 

     
 

Риби

Днес е засилено чувството ви за възприемчивост към интересите на другите хора. Вашето въображение и проницателност ще ви подскажат верния път за излизане от трудни положения.