Седмичен хороскоп за 13 - 19 март 2017

 

Овен

Нищо не възниква от небитието.

Сложен период, към чийто неравен ритъм ще се приспособите не веднага. Много ще зависи дали сте способни да се възползвате от чуждия опит или да се вслушвате в добри съвети. Време подходящо за завършване на започнатото от преди и за достигнете до финала. Снижение на деловата активност от една страна, но от друга - стабилизиране на емоционалния фон, вътрешната хармония и умиротворение. Бързо се вдъхновявате, охотно се увличате по новото, но това притегля към вас „противоположностите”като хора и събития.

Благоприятни дни - 18, 19

Неблагоприятни дни - 13, 14

     
 

Телец

„Нищо не е сигурно: чувствата са ограничени, разума слаб, животът кратък” - Анаксагор

За вас началото на периода може да се окаже малко труден. Тежестта на ежедневните грижи ви подтиска. Ще се наложи да полагате повече усилия за това, което правите. Разочарования, съмнения, напразни надежди може да бъдат вашите спътници. По-ярко ще се откроява при родените през 3-тата десетдневка. Средата на седмицата е значително по-леко и приятно време за вас, когато звездите ще ви подкрепят във всичко и щедро ще ви дарят с положителни емоции и услужливо ще ви отворят нови врати.

Благоприятни дни - няма

Неблагоприятни дни - 16, 17

     
 

Близнаци

„Не си струва да молиш боговете за онова което сам можеш да постигнеш.” Епикур

Седмицата носи добри перспективи, възможности, полезни контакти, добри новини, а защо не и вълнуващи приключения. От тази тъй красива картинка ще се отличи само четвъртъка, който може да е малко по-разочароващ в някои отношения. Деловата ви активност ще бъде на високо ниво, но разумно използвайте силите си. Някои от вас ще започнат многообещаващи проекти, които ще им отворят пътя професионално, финансово и социално. Събитията се нареждат удачно за вас, така че  можете да плувате по течението и да не се съмнявате, че то ще ви отнесе точно там, където искате да стигнете.

Благоприятни дни - 13, 14

Неблагоприятни дни - 18, 19

     
 

Рак

Най-необходимото познание е да се научиш да забравяш ненужното.

Ще се отличавате със скромност и трудолюбие. Финансовата картина на седмицата е по-скоро неблагоприятна. Ще се наложи да харчите пари за семейството и изплащане на стари задължения. В личния си живот може да имате проблеми. Всички те са решими, но изискващи усилия, а да ги прилагате не сте готови нито морално нито физически. Ще се появят планове свързани с пътуване, което ще се осъществи едва следващия месец. В края на периода ви очаква емоционален подем, нарастваща сексуална енергия и засилване на личното обаяние.

Благоприятни дни - 16, 17

Неблагоприятни дни - 13, 14

     
 

Лъв

Издържай и се въздържай.

Няма да ви е лесно да запазите спокойствие. Предстои сложно и напрегнато време, когато от вас ще се изискват не малко усилия и максимална концентрация на вниманието. Не винаги ще ви се удава да работите бързо, но така ще избегнете извършването на грешки и объркване. Постепенно ситуацията ще се стабилизира, а животът ще стане по прост и весел, а откриващите се възможности интересни. Краят на периода е най-благоприятен за личния живот. В тези дни може да разчитате на благосклонността на съдбата.

Благоприятни дни - 13, 14, 18, 19

Неблагоприятни дни - 16, 17

     
 

Дева

Старайте се да бъдете разумни.

Ще бъдете живото въплъщение на дисциплинираност и акуратност. Не обичате да безделничите и когато няма работа, сами ще си я създавате. Ще ви пречи само прекомерното задълбочаване в детайлите и подробностите. В сферата на работата и бизнеса ще се наложи да вземете бързи решения за кратко време, а може да не сте готови за това. Постарайте се да не се концентрирате върху проблемите и трудностите. Това ще повлияе върху вашето емоционално състояние.

Благоприятни дни - 16, 17

Неблагоприятни дни - 18, 19

     
 

Везни

Не се отпускайте!

Очакват ви успешни и ползотворни дни, висока делова активност. Емоциите и преживяванията ще станат за вас източник на вдъхновение. Вие ще виждате и това, което не забелязват околните и което ще ви даде определено преимущество над конкурентите. Ако бъдете прекалено самонадеяни обаче, няма да забележите опасностите, които се крият наоколо. Възможни са конфликти, причината, за които е нежеланието да се съобразите с чуждото мнение освен с вашето собствено.

Благоприятни дни - 18, 19

Неблагоприятни дни - 13, 14

 

     
 

Скорпион

Животът така или иначе е борба.

Деловата ви активност е висока, но не носи видими резултати. В личните отношения ще се забелязва едно напрежение. За да разберете правилно текущите събития, трябва да се обърнете към миналото в последните месеци. Там се корени бедата за вашите проблеми. Има необходимост от корекция на някакъв аспект в живота ви. Много приятни емоции носи комуникацията с приятели, които не се скъпят на съвети и психологическа подкрепа. Опитайте се да се отпуснете. Отделете внимание на духовните си потребности.

Благоприятни дни - няма

Неблагоприятни дни - 16, 17

     
 

Стрелец

Не събирай сила, а убеждения.

През първата половина на седмицата няма да ви е много забавно, тъй като събитията ще способстват за изостряне на някои проблеми. В емоционален фон ще е доста напрегнато на моменти и може дори да се чувствате потиснати, но в останалото време ще бъдете прекалено ентусиазирани. Главни условия за успеха ще станат вашата находчивост, благоразумие, постоянство и способност да запазите независимост във всяка ситуация. Този период се характеризира с повишаване на социалната активност.

Благоприятни дни - 13, 14

Неблагоприятни дни - 18, 19

     
 

Козирог

Човек успява, когато изпреварва събитията, не и когато ги насилва.

Тази седмица пред вас ще се открият нови възможности, но преди да ги използвате, ще трябва да се погрижите за старите дела. Дори в малките неща вие ще бъдете доста упорити, понякога граничещо с абсурда. Бързането е противопоказно, и нека делата ви да бъдат спокойни, премерени и предвидими, така ще избегнете изненадите и ще можете да се отървете от чувството на неудовлетвореност. Ще намерите нови допирни точки със съпруг/а, деца, родители. Включете в увлекателни занимания децата - това навярно ще ви сплоти повече. Избягвайте прекомерната дейност и не забравяйте, че звездите ви препоръчват пълноценна почивка.

Благоприятни дни - 16, 17

Неблагоприятни дни - 13, 14

     
 

Водолей

Добре е да си богат, добре е да си силен, но най доброто от всичко - да имаш любящи приятели.

 По-голямата част от седмицата ще премине спокойно, но това спокойствие е донякъде затишие пред буря. Понякога ще изпитвате смътно безпокойство и неприятни предчувствия за предстоящи промени. Използвайте ефективно времето, което ще ви даде възможност, ако не да постигнете целите си, то поне да се приближите към тях. Краят на периода ще бъде по-напрегнат от началото.  Не отказвайте да прекарате част от времето си в приятелска компания, което ще повдигне градуса на настроението ви.

Благоприятни дни - 13, 14, 18, 19

Неблагоприятни дни - 16, 17

     
 

Риби

„Спускането в Ада е навсякъде едно и също.” Анаксагор

Още в първите дни на седмицата може да се наложи да вземате сложни решения, да вършите постъпки, от които бихте предпочели да се въздържите при други обстоятелства. Околните ще изискват толкова много, че в един момент ще престанете да се съпротивлявате, ще се поддадете на натиска и ще вършите не това, което ви се иска, а това, което се изисква от вас. Към средата на периода ще можете най-сетне да се съсредоточите върху нещата, които чувствате интересни и важни. Значителни промени към по-добро могат да се случат в личния ви живот.

Благоприятни дни - 16, 17

Неблагоприятни дни - 18, 19