Дневен хороскоп - петък, 17 март 2017 - bulgaria.utre.bg

Дневен хороскоп - петък, 17 март 2017

16 март 2017, 19:00 | Ивелина Пенчева
  • Снимка:
    Bulgariautre

 

Овен

Този ден ви очаква усърдна и упорита работа, която изисква търпение и постоянство. Ако нещо ви се дава много лесно, почти без никакво усилие, значи съвсем не е това, от което се нуждаете. 

     
 

Телец

Възможни са сериозни промени в деловата сфера, както и появата на нови задачи и цели. Въпреки всички трудности, които ви носи денят, вие ще поддържате добро настроение и ще показвате доброжелателност към другите. 

     
 

Близнаци

През деня ще имате разнообразни и интересни срещи. Няма да пропуснете възможността да пофлиртувате. Дори при най-скучните разговори ще намерите кого да очаровате. 

     
 

Рак

Пред вас ще се открият нови перспективи, но за да постигнете нещо ще се наложи да се потрудите. Твърдостта, която ще проявите през деня, ще ви отнеме доста душевни сили и вечерта ще се почувствате емоционално изтощени. 

     
 

Лъв

Не е толкова просто и лесно, колкото изглежда на пръв поглед. Отделете време, за да разберете точно каква е ситуацията. Не се страхувайте да чуете нещо неприятно, пред това да останете в неведение. 

     
 

Дева

Голяма вероятност има от ново запознанство, което може да преобърне впоследствие живота ви. Обаче не всички са готови за толкова сериозни промени. Някои ще направят и невъзможното, за да запазят съществуващото положение. 

     
 

Везни

Денят не е особено успешен, предимно от делова или бизнес гледна точка. Някои Везни са застрашени от евентуални загуби. Сделките днес носят рисков характер и едва ли ще донесат очакваната печалба.          

     
 

Скорпион

Чака ви много работа, изпълнение на задачи, вземане на важни решения. Поради натовареността и напрежението, трудно ще намерите общ език с колегите, но до открити конфликти няма да се стигне. 

 

     
 

Стрелец

Един от онези дни, в които прекомерната решителност е нежелана и дори опасна. Професионалните ви цели и деловите отношения се нуждаят от преразглеждане и преосмисляне, но не бързайте да споделяте своите изводи и заключения. 

     
 

Козирог

Ще сте склонни да проявявате непостоянство в личните отношения и да вършите лекомислени постъпки. У вашата половинка ще се породи подозрение или чувството за ревност. Възможни са сериозни проблеми на работното място. 

     
 

Водолей

Ще бъдете в центъра на хорското внимание. Всичко, с което се занимавате, трябва да бъде направено по най-добрият начин. Дори най-дребните и незначителни грешки могат да доведат до по-големи проблеми. 

     
 

Риби

Новите предложения изглеждат перспективни, но скоро ще разберете, че в тях има не само плюсове, но и минуси и то твърде сериозни. Развитието на събитията ще ви принуди да вземете преждевременно решение. 

     


Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета
 
 


Още новини от Хороскоп