Дневен хороскоп - четвъртък, 16 март 2017

 

Овен

Ще съобразявате бързо, ще действате незабавно и ще оставите назад всички конкуренти и съперници. Ще ви се удаде да направите компромис  на тези, с които преди сте имали диаметрално противоположни позиции.

     
 

Телец

Ще получите нови възможности и ще видите как може да ги използвате. Денят подхожда за романтични отношения. Бъдете готови за изненади. Възможно е да пристигне изненадващо известие.

     
 

Близнаци

В началото на деня ще реагирате доста емоционално на всички събития, но втората му половина ще се отнасяте не само по-безгрижно, но и по-лекомислено, ще намерите повод да се повеселите от душа и сърце. 

     
 

Рак

В този ден ще се интересувате от чуждите дела повече, отколкото от своите собствени. Активно ще участвате в обществения живот. Ще ви хрумнат добри идеи за развлечения през свободното време.

     
 

Лъв

Чудесен ден за работа, включително където се изискват специални умения. Способни сте да се концентрирате върху важното, без да изпускате незначителните и дребни детайли. Но не се преуморявайте, което ще доведе до грешки. 

     
 

Дева

Добър ден за интелектуална и творческа дейност. Емоционалният фон е неблагоприятен и това може да се отрази както на деловите, така и на личните отношения. Вие сте нетърпеливи и избухливи, често ще спорите заради самия спор. 

     
 

Везни

Вие сте енергични, изпълнени със сили, настроени решително, така че едва ли нещо ще ви попречи да постигнете успех. Пътят ви обаче няма да е лек. Ще срещнете трудности, ще трябва да отстоявате позициите си.          

     
 

Скорпион

В сутрешните часове бъдете внимателни - всякакви прояви на инат, агресия и егоизъм могат да имат неприятни последици. Постепенно през деня положителните тенденции ще набират скорост и ще се почувствате по-уверени. 

 

     
 

Стрелец

Ще постигате успехи и без особени затруднения. Вместо да действате обаче спокойно и последователно, ще се впуснете да вършите всичко, без да се запитате дали това е необходимо. А трябва да се избегнат напразните усилия.

     
 

Козирог

Успешно ще е делово пътуване. Може да получите предложение да се преместите да работите на друго място. Ще се изкушавате да вземете надмощие над конкурентите си чрез непочтени методи. 

     
 

Водолей

Опитвате се да бъдете честни и справедливи при вземане на решения, да отчитате не само собствените си интереси, но и интересите на другите. С това ще си намерите нови поддръжници. Пазете се от простуда. 

     
 

Риби

Независимо от факта, че ситуацията в личната сфера е като цяло хармонична, вие продължавате да преживявате притеснения и да изпитвате безпокойство. Напрежението ви може да снеме открит разговор с близък приятел.