Дневен хороскоп - събота, 25 февруари 2017

 

Овен

Денят не изглежда да бъде интересен и многообещаващ. Възможни са проблеми от личен характер, тъй като близките ви хора не искат да се съобразяват с вашите интереси и желания. Това съответно може да ви накара да избухнете. 

     
 

Телец

Подходящ ден да направите някои промени или да потърсите разнообразие. Имате добри шансове да получите именно това, което ви душа иска. Приятелските срещи ще ви повдигнат още повече настроението.

     
 

Близнаци

Не се учудвайте, ако чувствате, че не ви върви днес. Това съвсем не е вашият ден, който може да е свързан с някакви загуби от всякакво естество. Покупките също е желателно да бъдат отложени или ограничени.  

     
 

Рак

Първоначално може да ви се струва, че е неудачно стечението на обстоятелствата около вас, но скоро нещата ще се обърнат и ще съзрете благоприятните възможности за себе си. Лесно ще преодолявате разногласията. 

     
 

Лъв

Вашите качества или постижения няма да бъдат оценени така, както подобава. Няма да се оправдаят вашите очаквания. Работещите Лъвове са на крачка от разногласия с ръководството. В края на краищата ще намерите общ език, но след загуба на много сили и нерви. 

 

     
 

Дева

Денят няма да се отличава с нищо по-особено. Продължавайте да се трудите, както и да преследвате своите цели. Възможни са трудности от личен или делови характер. Няма да можете да разберете веднага мотивите на другите. 

     
 

Везни

В личния живот преобладават позитивни тенденции. Решенията, до които стигате в момента са само временни. Скоро ще трябва да намерите окончателните отговори на важните въпроси. 

     
 

Скорпион

Не се бойте да експериментирате. Днес вашият творчески потенциал се намира на високо равнище и идеално подхожда за нови открития и търсене на оригинални решения. От всичко случващо се получавате голямо удоволствие. 

     
 

Стрелец

Могат да възникнат неочаквани проблеми при вас или да се явят внезапни затруднения, за чието преодоляване ще трябва да положите не малко усилия. Емоционалният фон е благоприятен и жизненият ви потенциал е висок. 

     
 

Козирог

В къщи нещата няма да вървят съвсем гладко. Може трудно да намерите общ език с децата или пък с представителите на по-възрастното поколение. Ще се наложи отново да се занимавате с въпроси от преди.

     
 

Водолей

Намалява влиянието на позитивните тенденции и именно поради това може да започнете да срещате трудности. Добре ще е, ако можете да разчитате на помощта и подкрепата на близки хора. 

     
 

Риби

Денят, в който можете да постигнете много, ако положите поне малко усилия. Вашето въображение и проницателност ще ви подскажат верния път за излизане от трудни положения. Нека успехът бъде с вас!