Дневен хороскоп - петък, 24 февруари 2017

 

Овен

Ще бъдете раздразнителни и няма да сте склонни да проявявате търпение по отношение на околните, но вие също трябва да съблюдавате някакви правила иначе рискувате да изпаднете в сериозна ситуация. 

     
 

Телец

Ще съумеете да задържите първенството в споровете, но само ако отстоявате страната на истината и правдата. Ако дори и малко се съмнявате в правотата си, не влизайте в никакъв конфликт. 

     
 

Близнаци

Постарайте се днес да не правите гръмки предположения за нещата, в които не сте сигурни на сто процента. За вас най-добре ще е да се съсредоточите върху това, което е по-леко и разбираемо. 

     
 

Рак

Имайте повече вяра в себе си и в бъдещето! Мислете не за себе си, а за благото на вашите близки хора. Егоизмът днес не се приветства, още повече че неприятностите могат да се обърнат срещу вас. 

     
 

Лъв

Работата с документи днес може да ви създаде доста грижи. Отговорността ви нараства многократно. Възможно е “случайно” да попаднете в центъра на събитията и да получите незаслужени упреци. 

 

     
 

Дева

Днес може много да ви дразнят околните, но причината за това по-скоро се крие във вас самите. Ще ви бъде трудно да се съсредоточавате върху конкретните неща. Въздържайте се от обсъждане на чуждите недостатъци. 

     
 

Везни

В този ден проявете инициативата вие. Не чакайте любимия ви човек да се сети какво ви е нужно, а действайте по свое усмотрение. Избягвайте обаче всякакви излишества, всякакъв максимализъм и категоричност.

     
 

Скорпион

Да предразположите събеседника си ще бъде сложно. Не се старайте да предизвикате в партньора си съжаление към себе си, това само ще го раздразни повече. Днес не експериментирайте с външността си. 

     
 

Стрелец

Може точно днес да вземете решение, изпълнението на което да ви изстреля на върха на вашите амбиции. Ще ви съпътства доброто настроение. Не се старайте да угаждате на всички и за всичко. 

     
 

Козирог

Днес е възможно да изпаднете в минути на слабост и да извършите нещо, за което по-късно да се разкайвате. Постарайте се да не правите нищо друго, освен това, което по-рано  сте планирали. 

     
 

Водолей

Ако днес следвате всички правила и общоприетите норми, то денят ще премине успешно. Никакви екстравагантни постъпки от ваша страна! Скъпи сте на емоции и това може да даде отражение върху личните ви взаимоотношения. 

     
 

Риби

Трудно ще ви бъде да се отпуснете през днешния ден. Ще почувствате как обстоятелствата  ще изискват от вас моменталните ви реакции и вземане на бързи решения, но това съвсем не е най-добрият вариант.