Седмичен хороскоп за 20-26 февруари 2017

Хороскоп

18-02-2017, 17:00

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Слънчев календар - събота, 18 февруари 2017

Дневен хороскоп - събота, 18 февруари 2017

 

Овен

Това, което не може да ви убие, ще ви направи по-силни.

За вас настъпва относително спокоен и консервативен период. Така ще натрупате малко повече енергия. Не оставяйте делата си на самотек, но и не се пренапрягайте да свършите всичко. Избягвайте стресовите състояния. Да се разнообразите от монотонният живот ще ви помогнат срещи с близки приятели.  Въздържайте се от всякакви спорове - делови и лични. Не пренебрегвайте здравето си, обърнете му повече внимание. На някои Овни им предстои път.

Благоприятни дни - 20, 24, 25

Неблагоприятни дни - 21, 22, 23

     
 

Телец

Предизвикателството е възможност за себедоказване.

Неочаквани събития могат да изменят обичаният ход на делниците. Ще имате възможности да реализирате вашите замисли. Помислете за нова работа или нова дейност. Да разчитате само на собствените си сили не винаги е мъдро решение. Замислете се и за положителните страни на съвместната работа и не се отказвайте от вариантите за работа по съвместителство. Организмът ви се нуждае от тонус, така че обърнете специално внимание не толкова на диетите, колкото на здравословното си хранене.

Благоприятни дни - 21, 22, 23, 26

Неблагоприятни дни - 24, 25

     
 

Близнаци

Така ви се струва, макар че не е съвсем така.

Може да се окажете в състояние на неопределеност през следващите дни. Докато не настъпи отново някаква яснота, въздържайте се от решителни действия. Постарайте се да не предприемате още никакви сериозни промени. Възможно е да има напрежение в отношението с колегите, началството, по-възрастни роднини. Това е по-скоро резултат от недоразумения. Бъдете лоялни към другите. Откровено си поговорете с тях и ще разсеете всички съмнения. Ако се почувствате самотни, не се огорчавайте. Това е само временно явление.

Благоприятни дни - 24, 25

Неблагоприятни дни - 20, 26

     
 

Рак

Няма ненаказано добро.

Звездите ви съветват да помагате само, когато ви поискана помощ. Иначе не се намесвайте състрадателно в проблемите на другите. Може да ви се стори, че те ви използват по някакъв начин, без да дават нищо насреща. Неискреността в поведението им ще ви дразни неимоверно, но не влизайте в ролята на техни съдници. В резултат на сложните житейски колизии, ще придобиете житейска мъдрост. Ще успеете да проумеете нещо, което досега не сте успявали. Вашите желания и реални действия могат да бъдат в дисонанс.

Благоприятни дни - 26

Неблагоприятни дни - 21, 22, 23

     
 

Лъв

Всички участници печелят, макар само някой да получава наградата.

В личен план са възможни интересни обрати. Сърцето ви ще подскаже как да намерите верния път. По-малко се доверявайте на хорските думи, защото не знаете кой какво ви мисли. Някои от вас ще заемат ролята на лидери в определени среди. Ще доминирате над околните и ще диктувате волята си. В някои случаи не трябва обаче да вземате еднолични решения, а да се съобразявате с тези, които също ги касае. Не е изключено стари проблеми да предизвикат нови конфликтни ситуации, но в ежедневието ще намирате и много положителни моменти.

Благоприятни дни - 20

Неблагоприятни дни - 24, 25

     
 

Дева

Обичай всички, доверявай се на малцина, не навреждай на никого.

При вас всичко ще се получава леко и спонтанно. Късметът ще бъде с вас, независимо на кое поприще ще се проявявате. Личният ви живот може да ви поднесе какви ли не изненади. Не се учудвайте, ако имате печалба и от тотото. Не е изключено да имате сюрприз на работното място - някой да открие неочаквано искрените си симпатии към вас и това да стане начало на нов служебен роман. Звездите обаче сега са повече благосклонни да реализират вашите идеи, отколкото към чувствата ви.

Благоприятни дни - 21, 22, 23

Неблагоприятни дни - 20, 26

     
 

Везни

Правете се на интересни и от това може да излезе нещо.

Мълчанието понякога наистина може да бъде злато. Дипломатическият подход към хората и ситуациите, ще ви изведат на предни позиции и ще можете да постигнете много повече, отколкото с каквито и да е други средства. Спестете си хвалбите и действайте. Имате потенциала да реализирате това, което сте замислили, не се отказвайте! С подходящи сътрудници ще имате още по-сигурни резултати. Оглеждайте се и търсете, но не забравяйте да сте предпазливи!

Благоприятни дни - 20, 24, 25

Неблагоприятни дни - 21, 22, 23

 

     
 

Скорпион

Радвайте се на красотата около себе си!

Леко спадане на жизнения тонус. Ще бъдете инертни и недействени. Избягвайте да участвате в спорове, защото това допълнително ще изхаби и малко останалата ви енергия. Партньорските отношения ще бъдат в центъра на вашето внимание. Съществува вероятност да загубите някакви позиции, които сте завоювали до момента. Склонни сте да не се задълбочавате сега в нещата и така да допуснете нови грешки. Не се ангажирайте със сериозни дейности. Може би наистина ви трябва една добра почивка.

Благоприятни дни - 21, 22, 23, 26

Неблагоприятни дни - 24, 25

     
 

Стрелец

Знанието и опитът не говорят непременно на един и същ език.

Време на вътрешни преживявания, а мотивите, които ви подтикват към действие ще бъдат странни за разбиране. Ще ви предстои вземане на отговорно решение по важни житейски въпроси. Бъдете готови активно да действате за своите интереси. На работното си място ще трябва да отстоявате гледната си точка пред по-висшестоящи. Старайте се да бъдете тактични. Материалната страна на живота живо ще ви интересува. Ще имате възможност да възобновите прекъснати контакти.

Благоприятни дни - 24, 25

Неблагоприятни дни - 20, 26

     
 

Козирог

Преживяването на успех е преживяване на собствената значимост.

Цялата седмица ще бъде конструктивна и благоприятна за вас. Възползвайте се максимално от добрите възможности. Заемете се с битовите въпроси, домашните дела и избягвайте да вземате скорострелни решения. Ако не се почувствате добре през следващите дни, по-добре отменете някои от ангажиментите си. Бъдете предпазливи при общуване с колегите ви. Ако непрекъснато сте изпълнени с нервно напрежение, това ще окаже отрицателно влияние и върху вашата енергичност и върху външният ви вид.

Благоприятни дни - 26

Неблагоприятни дни - 21, 22, 23

     
 

Водолей

Отборът на юнаците се познава по калпаците.

През тази седмица ще има многопластовост на събитията. Вашата мобилност и контактност ще ви позволят да се справите със сложните проблеми, които ще възникват. Ще имате възможности да реализирате някои свои творчески замисли. Не пренебрегвайте информация, която сте получили. Не се предоверявайте на съветите на другите. Те също могат да сбъркат и да се окажете подведени. Анализирайте настоящето и вижте какво още можете да промените в близко време.

Благоприятни дни - 20

Неблагоприятни дни - 24, 25

     
 

Риби

Скромността ще е достойно украшение за вашата персона.

През тази седмица спокойно плувайте по течението. Всичко ще се нареди именно както трябва. Междувременно е възможно да се получат някакви недоразумения или да изпаднете в неловка ситуация. Отстоявайте своите права, но не се увличайте. Главното е да намерите действащи аргументи. Замаскирайте уязвимите си места, за да не ви манипулират. Не събирайте голяма компания в собствения си дом, ще останете разочаровани. На гости също е за предпочитане да не ходите. За приятелски срещи изберете неутрално място.

Благоприятни дни - 21, 22, 23

Неблагоприятни дни - 20, 26