Дневен хороскоп - четвъртък, 23 февруари 2017

 

Овен

Бързият темп и прекомерната ви напористост сега са напълно излишни. Единственото изключение е само в часовете в ранното утро, когато ще можете с един замах да постигнете желаното.

     
 

Телец

В началото на деня няма да имате време за дълги размишления или тясно общуване. Деловите и семейните преговори водете лично, не възлагайте отговорността на посредници, макар да сте започнали да разчитате на тях. 

     
 

Близнаци

Общуване с приятели, участие в неформални мероприятия, всичко това ще способства да се повиши вашият тонус и ще ви въодушеви. Ще трябва да избирате между две възможности по-добрата. 

     
 

Рак

Всички затруднения, които възникват в днешният ден ще се окажат незначителни, макар да предизвикват раздразнението ви. Постарайте се да не се увличате в емоции и да не драматизирате излишно.

     
 

Лъв

В някои отношения денят ще се окаже необикновен. Възможно е да преживеете нещо по-необичайно. Времето ще благоприятства влюбените. Денят не е удачен за бизнес и за нови сериозни проекти.

 

     
 

Дева

Ден за трансформация. Колелото на съдбата може да се завърти за някои и да донесе промени. Самочувствието ви като цяло ще бъде добро, както и настроението. Благоприятно е за дребни придобивки.

     
 

Везни

Вашият успех донякъде ще зависи от умението правилно да общувате и да изложите своите мисли. Колкото и да се стараете няма да можете да изпълните всички изисквания на партньора си и указанията на шефа си.

     
 

Скорпион

Вие ставате център за благоприятните сили на Вселената. Ще се разсее тъмнината около вас. Ще получите изясняване на някои обстоятелства или разкриване неизвестни неща във взаимоотношенията ви. 

     
 

Стрелец

Делата, които изискват минимална умствена активност и максимална енергийна отдаденост пренесете в предобедните часове на деня. Приложете теоретичните знания на практика. 

     
 

Козирог

Самочувствие няма да ви липсва определено, но внимавайте само да не е прекалено. По всяка вероятност няма да успеете да свършите всичко планувано за деня, но това да не бива да ви притеснява особено.

     
 

Водолей

Не стойте със скръстени ръце тогава, когато се очакват от вас решителни действия. Излишна подозрителност не демонстрирайте, но бъдете предпазливи с хората. Доверявайте се само на тези, които са заслужили доверието ви. 

     
 

Риби

Доброто разположение на духа ще работи във ваша полза. За мнозина ще има благоприятна развръзка на събитията или дейностите, с които са свързани. Все пак бързи резултати да не очаквате.