Дневен хороскоп - сряда, 22 февруари 2017

 

Овен

Днес не се предвиждат някакви сериозни изменения. Сега събирайте сили. В този ден вашите чувства са напълно отрезвени и всички действия са добре премислени. Неподходящо време за скъпи или по-големи покупки. 

     
 

Телец

Обстоятелствата, които се оформят, явно не са съвсем във ваша полза и могат да ви накарат да промените начина си на действие. С контрол над разума и с упоритост ще се справите с всички възникнали препятствия.

     
 

Близнаци

Постарайте се да оправдаете днес очакванията на околните. Откажете се от делови преговори и делови срещи. Опитайте поне един ден да изкарате без нервно напрежение и очакване. 

     
 

Рак

Не се доверявайте на емоциите днес. Съчетанието между добросъвестност и твърдост във възгледите ще ви свърши неоценима услуга. Не отстъпвайте нито крачка и обстоятелствата ще заемат правилните си места. 

     
 

Лъв

Днес сте много доверчиви и лесно могат да ви излъжат или подведат. Вие самите може да се възползвате от чуждата доверчивост за користни цели. Това не бива да се прави, както разбирате. 

 

     
 

Дева

Възможно е възникване на неуредици на работното ви място, но ако проявите търпение, те ще изчезнат “безследно”. Не губете присъствие на духа, за да може се справите със сложните ситуации.

     
 

Везни

Леко и ненатрапчиво ще съумеете да склоните на ваша страна някои хора. В семейните дела, в делата на ваши роднини са възможни финансови загуби или големи разходи. Интуицията сега не може да ви подведе.

     
 

Скорпион

В днешния ден ще имате усещането, че някои хора се стремят да ви обидят нарочно, но съвсем не е така. Старайте се да обърнете подозрението си на майтап. Късметът ще ви съпътства. 

     
 

Стрелец

Днес лесно ще се адаптирате към всякакви обстоятелства. Може да имате приятна изненада от млад човек, но не възлагайте големи надежди. Бъдете внимателни при работа с режещи предмети, възможни са срязвания. 

     
 

Козирог

С вашите дела всичко ще е наред, но ви предстои сериозна работа. Ще се откроите като ярка и делова личност. Трябва да имате ясен поглед върху всичко и да проявите повече изобретателност. 

     
 

Водолей

Нервното напрежение в службата ще се отрази на повечето от вас. Към него може да се добави и разочарование от себе си или от околните. Външните обстоятелства дори да се променят, вие ще останете под въздействие на първите ярки впечатления. 

     
 

Риби

Не забравяйте, че всичко в този свят има двойствена природа. Късметът би могъл да се обърне срещу вас. Не се чувствате в особено добра форма. Съблюдавайте непременно нравствените правила при общуване.