Имало ли е секс в тоалетната на Къщата снощи?

Емануела вдигна рейтинга на Вип Брадър и Христо Живков

Фолк певицата Емануела отново доказа, че е майстор в приковаването на зрителския интерес или както се казва на съвременен език магьосник в Пи Ар-а.

Певицата успя да вдигне рейтинга на иначе загубилото зрителски интерес риалити с чутовните скандали покрай себе си. Фолкаджийката първо съумя да изнерви всички съквартиранти лишавайки ги от мебели, после предизвика гнева на хипопотама в човешки одежди Ути, който й се нахвърли като разгневения си събрат, вдигайки грандиозен скандал. Това обаче не стигна на сексапилната изкусителка.

Късно снощи, по време на купон обилно полят с много напитки тя симулира алкохолен делириум и с помощта на Христо Живков успя да разбуни духовете не само в Къщата и сред екипа на предаването, а и в цяла България. Новината излезе в сайт претендиращ с достоверни източници в екипа на предаването.

Емануела и Христо се усамотили в тоалетната (единственото място без камери) и както изглеждало от издайническите стонове двамата са се отдали на горещ секс.

Източник на Bulgariautre.bg обаче, разкри, че истината далеч не е такава каквато изглежда. Забелязвайки спадналия интерес към предаването и респективно към самата нея, певицата решила да изстреля шоуто до невиждани висоти. За целта се спряла на Христо, който също има причина да възстанови рейтингови загуби, покрай отказа на мисията с индийския сериал и плъзналите в мрежата слухове за съмнителната му мъжественост.

Двамата симулирали алкохолно опиянение и се заключили в клозета на Вип Брадър от където страстно започнали да пъшкат. Симулацията имала мигновен ефект.

Членове на снимачния екип едва сварвали да звънят на жълти медии с новината за секса в къщата, а редакторите били в пълен шах.  В крайна сметка изпечената в скандалните прояви певица постигнала целта си. В понеделник рейтинга на „Вип Брадър“ ще скочи двойно, благодарение на Емануела и Христо Живков.