Сексът в Къщата не е мираж?! (ВИДЕО)

Редакторите на Вип Брадър оставиха зрителите в неведение по въпроса какво точно се случи под чаршафите на Жана Бергендорф и Явор Бахаров

Вече няколко дни Жана се лута в раздвоените си чувствата към Бахаров. През последните дни тя ту му показваше обич, ту изпадаше в гневна ярост на Яворовото нежелание за близки срещи с Жаниния вид.

След като веднъж вече брутално отблъсна секс атаката на Х факторката, в крайна сметка се оказа, че Бахаров е омекнал и склонил да „опъне“ певицата.

В дейли изданието на 6 октомври зрителите станаха свидетели на мимолетен секс между Жана и актьора. Ласките бяха очевидно окастрени от редакторите, но и доста прикрити от съквартирантите делящи един креват след влизането на Емануела в Къщата.

На кратките кадри се вижда, че Жана и Явор бушуват нежно под завивките, въртят се, а на моменти не е ясно къде точно се намират главата и ръцете на певицата. От следващ кадър става ясно, че Бергендорф се е надупила на малкия Бахаров и явно той е решил да поработи на „големия тезгях“.

Само преди броени дни кльощавият театрал се кълнеше, че е под реномето му да си легне с „нещо такова“, и няма как да го направи, защото видиш ли той имал само висока класа мацки.

Дали нуждата от секс, дали обилното количество алкохол или пък страхът, че зрителите може да го изгонят, но нещо промени отношението на актьорчето и той се огъна пред взаимните си нужди с певицата Жана Бергендорф.

Докато си говореха за секс доста дълго пред басейна заедно с Деси, Глория и Жана, той призна, че постоянно мисли за секс, а Жана пък заяви, че би си легнала само ако е влюбена.

Как да разбираме разминаването между думи и постъпки ние зрителите не знаем, на кое да вярваме и на кое не?!

За капак брадъра излъчи и кадри от игра на откровения в която попита ясно Явор имал ли е интимни отношения с някой съквартирант. И явор и Жана отрекоха интимност, той в думи, а тя невербално заемайки мястото за негативен отговор.

Мираж ли е секса в Къщата преценете сами: