Змиите в Къщата съскат зад гърба на Емануела (видео)

Деси Цонева и Рени „обясниха“ на ушенце каква била фолк дивата

Още с влизането на Емануела във "ВИП Брадър" съскащите змии в Къщата извадиха разцепени езици  и веднага някои от съквартирантките засъскаха зад гърба на поп-фолк дивата.

Емануела получи задача в рамките на седмица да поддържа илюзията, че в реалния живот има интимна връзка с бизнесмена Боби Комсийски.
Брадърите изпаднаха в шок, когато Емануела се хвърли на врата на 38-годишния ерген и веднага я запитаха дали Боби е новият й мъж.

От положителния отговор обаче най-разочарована остана колежката й в развод Рени по прякор Нобела. В присъствието на Емануела и то само на два-три метра от нея, Рени жлъчно констатира: "Боби ще е поредното изгоряло момче, хванал е най-голямата...", като не е трудно да се досетим какво е имала предвид.

Чалга дивата от "Пайнер" е известна с фаталните си връзки, а последният скандал около нея е раздялата й с милионера Димитър Динев. Негова „добра“ познайница в реалния живот пък се оказа Деси Цонева. Устатата щерка на Димитър Цонев избълва змии и гущери пред Миглена Ангелова, че Емануела изобщо не й е приятна.

"Аз се познавам с Диневи и не ми е готина, бе, не ми е приятна. Не може да говори за бащата на детето й пред медиите и да обяснява, че стоял по нощите с проститутки, докато този човек й поддържа лайфстайла и на нея, и на детето й", изсъска Цонева.

Цяла България знае, че жените, които са в обкръжението на Диневи са там само за едно, интересно какво е правила Цонева около тази фамилия.

Πpипoмнeте си, чe oщe c влизaнeтo cи в pиaлити фopмaтa Eмaнyeлa oбяви, чe ce гpижи cъвceм caмa и зa двaмaтa cи cинa и нe чaĸa зa пapи oт тaтĸoвцитe им. Зa вpъзĸaтa cи c Димитъp Динeв пeвицaтa зaяви, чe e пpиĸлючилa, тъй ĸaтo ceмeйcтвoтo мy пocтaвилo yлтимaтyм дa я зapeжe, инaчe щe гo ocтaвят бeз пapи.