В ЦСКА искат Монтана на полуфинал за Купата на България

"Армейците" започват да се готвят за контролата с Дунав

Отборът на ЦСКА се надява да получи Монтана за съперник в полуфиналите от турнира за Купата на Българиял  Жребият за предпоследната фаза от надпреварата ще се тегли на 16 февруари.

 

Другите два тима, които са сред вариантите за съперници на "червените", са Литекс и Берое. На тази фаза от състезанието ще бъдат проведени по два мача между всеки от отборите.

ЦСКА има да си връща на Монтана, след като през по-миналия сезон бе елиминиран именно от тази единайсеторка в същия турнир. Тогава това стана на 1/16 финал и двубоят бе в един мач на стадион "Огоста". Домакините от Монтана победиха с 2:1 след продължения. В 73-ата минута Тони Силва откри за ЦСКА. Шест минути по-късно Мирослав Антонов изравни. В продължението в 105-ата минута Сергей Георгиев отбеляза за 2:1 за домакините.

На осминафинал Монтана срещна Левски. Но на тази фаза се игра не един,а два двубоя. В първата среща домакините победиха "сините" с 2:0 и загубиха на реванша на "Герена" с 0:4. Ако се играеше само един мач и Левски щеше да отпадне от надпреварата след първата среща загубена в Монтана с 0:2.


Футболистите на ЦСКА бяха пуснати в почивка, която обаче приключва официално днес в 14:30 часа, когато те ще трябва да бъдат на "Българска армия" за насроченото занимание.
Тимът ще се готви за предстоящата контрола с Дунав (Русе).
Проверката е в неделя на "Армията", като стартът ще бъде даден в 14:00 часа.