Купата на България си има свой клиент в лицето на Преслав Йорданов

По пътя към полуфинала на ЦСКА отбеляза шест много важни гола

Август 2015 година. ЦСКА играе на "Армията" с отбора на Септември(София). Треньор на септемврийци е Николай Митов, който иска на всяка цена да направи чудо на "червения" стадион. Намеренията на бившия треньор на Левски почти успяват. Но само почти.

В последната пета минута от продължението на мача Преслав Йорданов здраво се преборва за една топка и с цялата си мощ хвърля Сектор Г и целия стадион в екстаз като опъва мрежата на съперника. В последната минута на мача ЦСКА успява да победи Септември(София) с 1:0. Така след негов гол "червените" продължават напред за Купата на България.

Септември 2015 година. На "Армията" пристига отборът на Нефтохимик в мача от 1/16 финалите за Купата на България. Бургаския тим е първото препятствие като отбор от "Б" група. Момчетата на Христо Янев, които са невероятни професионалисти, както и традициите на ЦСКА излизат на преден план. ЦСКА печели мачът с 3:1. И пак Преслав Йорданов - Мистър Купа е там където трябва. И в 17-ата минута успокоява мачът за "армейците" като бележи първият гол.


Октомври 2015 година. На осминафинал ЦСКА гостува в Плевен на Спартак. И отново,за кой ли път, роденият в Плевен Преслав Йорданов носи победа за ЦСКА в мач от Купата. С негови попадения в 24-ата и 84-ата минути ЦСКА побеждава с 2:0 поредният съперник от "Б" група.

Декември 2015 година. На четвъртфинал ЦСКА преодолява четвъртия във временното класиране в "Б" група амбициозен тим на Созпол с 3:0. И пак, в труден момент, Преслав Йорданов е момчето, което в мач за Купата изтегля ЦСКА напред. С двете си решаващи попадения в 78-ата и 86-ата минута прави много силен сезон за себе си, за своите съотборници и за многобройните "армейски" фенове. Така ЦСКА ще очаква полуфиналите през април 2016 с поглед към финала на 25 май 2016 на националния стадион. Преслав Йорданов, или Мистър Купа, със сигурност ще продължи да печели мачовете за Купата за "армейците".