Христо Янев подарява билети за ЦСКА - Созопол

Треньорът на "армейците" е посланик на благородната кампания "Празничните герои"

Треньорът на ЦСКА Христо Янев има подарък за феновете. Наставникът на "червените" ще подари билети на желаещи да гледат домакинството на Созопол. Сблъсъкът от 1/4-финалите за Купата на България е в четвъртък от 17:30 часа на стадион "Българска армия".

Както е известно, Янев е посланик на благородната кампания "Празничните герои". Треньорът на "армейците" прави подарък на празничните герои, като дава възможност на регистрирани и помагащи на каузата доброволци да получат безплатни билета за мача между ЦСКА и Созопол. Първите петнадесет доброволеца, които се снимат с тениска на Holiday Heroes, у дома си или по време на акция, и качат снимката си във "Фейсбук" страницата на "Празничнте герои", под коментар с анонс за мача, ще гледат ЦСКА - Созопол на живо в четвъртък като специални гости на стадион "Българска армия".

Жестът на ЦСКА е подарък към доброволците на седмата поред благотворителна кампания на Holiday Heroes - Коледа 2015. В нея празничните герои искат да помогнат на 5000 семейства в нужда да получат в домовете си храна и продукти за достойно посрещане на празниците. Всичко за празничните герои - www.holidayheroes.bg.