Как жените намекват, че искат секс?

Ето знаците и намеците, които жените изпращат до всеки мъж обект на тяхното желание

Всички мъже си мечтаят за жена, която да дойде и да им предложи секс. Това обаче се случва само във фантазиите им или ако са попаднали в квартал с проститутки. В реалния свят мъжът трябва да разчете някои жестове и намеци. 

Ето как най-лесно да разберете, че дамата срещу вас иска да правите секс.

Тя се опитва да ви докосва. Докосва лакътя или коляното когато седите един до друг или по време на танц прокарва пръст през рамото ви. Това никак не е случайно и е знак, че тя би искала да прокара ръце по цялото ви тяло.
Тя остава с вас. Ако в ситуация, когато цялата компания реши колективно да танцуват или пеят караоке, а на вас не ви харесва, тя решава да остане с вас на масата, това означава, че тя иска да се опознаете по-добре.

Тя се усмихва. Ако я погледнете и й се усмихнете и тя се усмихва в отговор, повярвай ми, тя вече ви е разгледала добре и е открила нещо, което й харесва. Опитайте се да се запознаете, може би ще получите една невероятна нощ.

Тя ви кани да влезете. Ако я изпращате до дома й, а тя ви кани да влезете за чай или друго питие - това е ясен намек за продължаване на вечерта със спуснати завеси.

Тя ви говори за секс. Ако тя ви разказва за нова статия на тема кунилингус или се опитва да преразкаже историята на порнографски филм, както изглежда, тя наистина иска да прави секс с вас или мисли, че сте експерт в тази област.

Тя ви прави комплименти. И не само за новата риза и панталона, а демонстрира и възхищение  от това колко апетитно са прилепнали дрехите ви на седалището и бицепсите ви. Да, тя не е просто любезна, тя ви желае силно.

Тя споделя с вас храна. Ако тя ви предлага да опитате ястие от нейната чиния, това означава, че тя ти вярва и би желала да остане с вас. 
Тя поглежда устните ви. Ако за миг погледът и се спира на устните ви, това е знак, че тя вече мисли за нещо по-приятно. Най-вероятно страстна целувка.