Венци Стефанов: Надявам се да запишем нов добър мач срещу Левски

Не бива да разчитаме на това, че "сините" не са в добро състояние

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов бе доста умерен в изказванията си преди неделното домакинство на Левски. Белите имат три поредни победи над съперника от миналия шампионат - 3:1 в редовния сезон и 1:0, и 3:2 в плейофите, като последната е на Терена". Последният успех на сините на стадиона в "Овча купел" е от септември 2013 година - 1:0.

"Добре дошли са ни на гости. Какво друго да им кажа. Надявам се да запишем нов добър мач срешу тях. Не бива да разчитаме на това, че Левски не са в най-доброто си състояние. Двубоят ще е много оспорван", убеден е членът на Изпълкома.

"Момчетата тренират усърдно и работят за добро представяне срещу Левски. Не съм изненадан от добрия ни старт, но има още много време. Нивата е дълга. По четири пъти ще играем помежду си. Искам да продължим да се представяме така, както досега и да не говорим много. Нека мине мачът с Левски, пък после ще обсъждаме повече Славия и представянето ни", добави босът на белите. За предстоящия съдийски наряд и има ли опасения от някой рефер той каза:

"Съдията, който и да е, колкото по-незабележим е на терена, толкова по-добре. Дано не се превръща в главно действащо лице".