Венци Стефанов размаха пръст на съдията за мача с Левски

Дано не опропасти двубоя, надява се босът на "белите"

Левски остана във втората шестица и ето, че отново дойде ред по програма на най - старото столично дерби между "белите" и "сините". За този мач пред Bulgariautre.bg  говори президентът на Славия Венци Стефанов. 

"Питате ме за най-старото столично дерби между Славия и Левски. Може би, защото още съм под въздействие на емоциите от мача в Дупница,  но не бих искал срещу Левски да ни свирят както с Марек", бяха първите думи на Венци Стефанов.

" Надявам се,че съдията, на този специален за българския футбол мач, няма да опропасти двубоя. Победата е еднакво важна и за двата отбора, защото тук става въпрос за клубна чест. Нека не опорочим благородното състезание между двата отбора от вече сто години", допълва Венци Стефанов.


"Не вярвам от следващия сезон отборите в "А" група да станат 10. Най-вероятно ще останат 12 и може да се играят 36 кръга. Като всеки ще играе срещу всеки три пъти в сезона. Въпрос на договаряне може да бъде е кой да е домакин два мача и гост в другия", обяснява Венци Стефанов.

" Също така, желанието ми е в мачовете от "А" група от следващия сезон да играят по двама футболисти до 21 години, които да са юноши на отборите. Виждам, че ЦСКА се реши да тръгне по правилния път. За мен Манджуков е сериозно име. А фактът, че треньори са довчерашните футболисти на ЦСКА и бивши наставници в юношеските гарнитури Галин Иванов и Владо Манчев, показва, че нещата ще се променят за добро в отбора", добавя Венци Стефанов.
"Много съм доволен от развитието на нашият юноша Радослав Василев. Надявам се да продължава нашата политика още юноши да се изявят в Славия, а след това и в националния отбор, и после в добър чужд отбор", сподели Венци Стефанов.