21 април : Неразрушимият ден

Хороскоп

20-04-2015, 22:44

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

18 април: Новолуние в Овен

20 - 26 април : Ползотворните вложения

Слънце в Телец, Луна в Близнаци. Астрологична картина на деня

Във вторник Луната в Близнаци ще ни подтиква към многочислени срещи и разговори със или без повод и полза. И тъй като това би могло да се превърне в един от най-успешните и съзидателни дни през този сезон, ще се нуждаем от строга организация и добре планиран график за да не пропуснем възможността да се възползваме от него.
 
В сутрешните часове конфликтният обмен между Луната и Сатурн, може да породи усещане за вътрешно недоволство поради емоционална дистанцираност и несигурност и липса на вяра. На събитиен план вероятно ще се проявят затруднения с придвижването и комуникациите, транспортни неуредици и недоразумения свързани с документи и тяхното оформяне. Не ви съветвам обаче, да се отдавате както на обективните така и на субективните препятствия. Напротив, постарайте се бързо да ги преодолеете, защото с напредването си денят ще ни предостави достатъчно поводи за възраждането на оптимизма чрез появата на нови перспективи. С лекота ще можете да привлечете обстоятелствата на своя страна, а колкото по-последователни и изобретателни са постъпките и решенията ви, толкова по ефективни ще се окажат и действията ви. Ще установите също, че общуването ще протича непринудено и с лекота, което ще ни позволи да постигнем договорки и споразумения с когото и за каквото ни е угодно. 
 
Днес е Неразрушимият ден, който според индийската астрологична традиция Джойтиш гарантира дълговечност, просперитет, устойчивост и стабилност на всичко предприето и придобито в него. Това е онзи ден в годината, в който Слънцето и Луната се намират едновремено в своите най-силни позиции. Ако дълго сме планирали важно начинание и търсим подходящ момент за стартирането му този е идеалния. Плановете съставени в този ден също имат неразрушим характер. Направете разбор на амбициите и целите си изберете най-важните и реалистични сред тях и обмислете подробните стъпки за тяхната реализация. Визуализирайте осъществяването им. Духовно–материална ос се захранва с емоцията. Духовно търсещите в практиките си през този ден могат да постигнат нови нива на прозрения, а мечтите захранени с надежда имат реални шансове да се превърнат в цели и да се проявят в реалността. Молитвите и медитациите за пробуждане и насочване на енергията на съзиданието и просперитета също са задължителен елемент, но са недостатъчни ако не ги подкрепим с практически действия. Купете си нещо красиво и стойностно, което да бъде подарък за вас самите-награда за положените усилия и старание и в същото време да се превърне в символ на просперитета и материалното благополучие в живота ви. Правете подаръци! Подходящи са малки бижута, скъпоценни и полу-скъпоценни камъни които по същността  символизма си са неразрушими и с нарастваща стойност във времето.
 
Денят е активен по своята енергетика и ще изисква от нас синхронично настроение и поведение. Необходимо е обаче, да намерим достойно приложение на мощния енергиен поток, ако желаем да го интегрираме в съзидателни, а не в разрушителни сфери. Желая ви смели планове и успешни начинания!