20 - 26 април : Ползотворните вложения

Хороскоп

20-04-2015, 11:35

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

18 април: Новолуние в Овен

Астрологична картина на седмицата 20 - 26 април

През настоящата седмица Слънцето ще смени своя зодиакален знак и ще премине в Телец. Слънцето е най-ярката звезда в нашата система и действа като прожектор, чийто лъч акцентира върху определени области и принципи в живота ни, за да ги направи по-значими в даден период. Така те се превръщат в приоритет за съзнателните ни стремежи и фокус за реализация на жизненият ни потенциал. Когато Слънцето преминава през Телец, фокусът е в материалната сфера, придобиването и съхраняването на материалните блага и установяването на онзи базов фундамент който гарантира комфорта и благополучието ни. Дори да нямаме необичайни и запомнящи се вълнения по тези въпроси, на субективно ниво те придобиват съществено значение и влияят на мотивите, поведението и ежедневните ни дела.
 
Растящата Луна през тази седмица обещава развитие и прогрес по тези теми. Меркурий и Марс също ги подкрепят, осигуряващи добри предпоставки чрез активно и целенасочено общуване. Марс ни дарява със смелост, Меркурий със здраво-смислие, така че през седмицата ще можем да разчитаме на интензивни преговори и важни резултати от тях. Идеите и плановете върху които сме разсъждавали досега, вече могат да придобият съвсем конкретна форма и да получат възможност за реализация. Особено подходящ ден за това е вторник, когато освен всичко друго, ще можем да разчитаме и на сериозни съюзници и влиятелни покровители, което само по себе си значително може да подобри перспективите ни по отношение на финансовите ни намерения.
 
Повишената работоспособност през периода, ни дава възможност да се придвижим напред в реализацията на по-сложни задачи и да се заемем с онези дела, които дълго сме отлагали поради необходимостта от повече търпение или усилия за осъществяването им. Следва да имате също в предвид и това, че делата започнати сега ще се развиват бавно, ще се нуждаят от старателно обмислен план и вероятно ще изискват допълнителни вложения, но затова пък ще се развиват устойчиво с нарастващ във времето потенциал. Най-важното условие за успех е да не прехвърляме инициативата върху околните. Сами потърсете възможностите, насочете предложенията към тези, от които очаквате сътрудничество. Самота така усилията и надеждите ви ще дадат онези резултати, на които разчитате.
 
Постарайте се да фокусирате усилията си в първата половина от седмицата, за да можете максимално да се възползвате от благоприятните предпоставки. В четвъртък и петък емоционалният фон ще бъда по-напрегнат, което значително ще намали ефективността ни. Планирайте за тези дни дейности, които не предполагат бързи реакции и спешни решения и избягвайте ситуации, които обичайно пораждат вълнения и емоционална нестабилност. Тези дни са подходящи за сърдечни срещи и преживявания, уреждане на семейни и битови дела. През уикенда пък, може да очакваме множество приятни съвпадения и неочаквани срещи, благодарение на които ще можем да почувстваме неподправена радост от живота.
 
Очаква ни една съзидателна и богата на позитивни възможности седмица, от която ви пожелавам да се възползвате пълноценно!