Няма надежда за дъщерята на Уитни Хюстън

Майката на певицата призна, че състоянието на Боби Кристина не се подобрява

Надеждите за възстановяването на единствената дъщеря на известната певица и актриса Уитни Хюстън – 22-годишната Боби Кристина Браун – вече се стопяват. Боби се намира в състояние на изкуствена кома от почти два месеца. Това съобщава бабата на момичето Сиси Хюстън.

"Боби Кристина бе прехвърлена в рехабилитационен център, а състоянието ѝ не се е променило. Нямаме големи надежди, че тя ще се върне при нас" – каза 81-годишната майка на покойната певица Уитни Хюстън в интервю за нюйоркска радиостанция. "Нищо не мога да променя. Затова ще помоля всички просто да се молят на Господ, който, както знаем, може да направи нещо" – каза Сиси Хюстън.

Двадесет и две годишната дъщеря на певците Боби Браун и Уитни Хюстън Боби Кристина беше открита на 31 януари от Ник Гордън и от семеен приятел в безсъзнание във ваната в дома си в предградието на Атланта - Розуел. Тя беше откарана в болница, след като Гордън се опитал да я съживи със сърдечен масаж. В болницата тя беше поставена на командно дишане и в изкуствена кома заради диагностициран оток на мозъка.

Трагедията с Боби Кристина се разигра броени дни преди на 11 февруари да се навършат 3 години от кончината на Уитни Хюстън, която беше намерена безжизнена във вана в хотел в Бевърли хилс, в щата Калифорния. Тогава лекари установиха, че употребата на кокаин и сърдечно заболяване са причинили смъртта на 48-годишната певица.

Покойната Уитни Хюстън е завещала цялото имущество на единствената си дъщеря, която го е получила с навършването на 21-годишна възраст, посочва БТА. По-рано обаче Lenta.Ru съобщи, че на 21-вия си рожден ден Боби е получила само 10% от завещанието. В началото на февруари се заговори, че животоподдържащите системи на Боби Кристина Браун могат да бъдат изключени. По-късно обаче самият Боби Браун опроверга тази информация. Дори имаше признаци, че състоянието на дъщерята на Уитни Хюстън се подобрява. Лекарите се опитаха да извадят от медицинската кома Боби Кристина Браун, но след като тя започна да получава спазми се отказаха от тази идея и отново я поставиха в кома.