Арестуваха Ник Гордън за опит за убийство

Гаджето на дъщерята на Уитни Хюстън е заподозрян за нападение и побой

Приятелят на Боби Кристина Браун, Ник Гордън е арестуван и отива на съд. Половинката на дъщерята на Уитни Хюстън изненадващо се оказа замесен и в други престъпления, освен като заподозрян за побой и опит за убийство.
Младежът влиза в съда по две обвинения за безразсъдно шофиране. И след като във вторник не се яви в залата, бе разпореден арест.
Ник Гордън бе заловен да шофира нарушавайки ограниченията на скоростта на два пъти през ноември 2012. Освен това той е бил заснет да се присмива на Уитни Хюстън само девет месеца след смъртта й при един от арестите.
Той ще трябва да отговаря не само за опасно шофиране, но и за хулиганско поведение, пред съда. А предвид факта, че полицията го разследва и заради инцидента с Боби Кристина, ситуацията се усложнява.
Младата жена бе открита почти удавена във ваната в дома си от приятеля на Ник Макс Ломас.

По показания на младежа, минути преди да се появи сутринта очевидно е имало сбиване, тъй като Гордън се опитвал да прикрие следите от инцидента.
Нещо повече, смята се, че гаджето на Боби Кристина има и други провинения пред нея. Съседи са подавали сигнали за домашно насилие над дъщерята на Уитни Хюстън, но тя до последно отричала това да е истина.