Изритаха „нулата” Иво Аръков от Вип Брадър

Пишман актьорчето отпадна от играта на „метри” от финала

Броени дни преди финала на Вип Брадър „Образцов Дом” отпаднаха двама от участниците в риалитито. Продуцентите се отърваха от момчетата със спорна сексуална ориентация в играта Иво Аръков и Наско Месечков.

Първо според зрителския вот си тръгна танцьорът Атанас Месечков, той напусна шоуто с най-малко зрителско одобрение. „Балерината”, както го нарекоха самите Съквартиранти, успя да събере скромните 4% от гласовете на зрителите.

Малко по-късно си тръгна и следващият участник с минимален зрителски вот Иво Аръков, той е от така наречените „нули” в шоуто. Това са съквартирантите, които са най-безлични и не предизвикват никакви емоции сред останалите играчи в предаването и зрителите.

По време на „лайфа” бе излъчено и скандално видео, в което бисексуалният Аръков изложи Наско Месечков пред всички като обяви, че е бил на вечеря с него и гаджето му депутат, който е приятел на Мария Илиева.

"Просто приятел, нищо повече" опита се да се защити танцьорът, но това само предизвика смях сред аудиторията. "Гадже", отсече кратко бикънекта от Гебедже.

Некадърният артист захапа Насето заради обвиненията, че не си признава за връзката си със съдийката от Х-Фактор и уточни за въпросната вечеря, на която Иво е бил с Мария Илиева.

"Нямаше как да говоря, защото ти беше с мъж - известен политик" изсъска бившият на Стоичкова и Илиева.
Коментаторът в студиото Евгени Минчев побърза да намекне шеговито за личността на загадъчния политик: "Ляв е, от партия с три букви".