Кали излиза от “ВИП Брадър” няколко пъти с охрана

Атанас Месечков и Иво Аръков напуснаха изненадващо снощи

Певицата Кали излиза няколко пъти от къщата на “ВИП Брадър”, съобщава "24 часа". По принцип правилата не позволяват подобни разходки, но тя има уговорки за участия по заведения, които е направила, преди да подпише договора си с продуцентите на шоуто.

Навън тя излиза с охрана, която се грижи Кали да не разбира много какво се случва извън живота във “ВИП Брадър”. После пак с охрана се прибира в къщата.

Друг съквартирант си тръгна изненадващо снощи. Това е майката на Албена Вулева - Людмила Захажаева. Тя беше със специален статут вътре - понеже беше гост, другите нямаха право да я номинират. Людмила успя да вдигне скандали с почти всички съквартиранти. А да си тръгне снощи, реши Биг Брадър.

Междувременно седмичната мисия “Психоанализа” доведе до нови сблъсъци в къщата. Иво Аръков се скара с Атанас Месечков, а Албена Вулева - с Кали. Двамата мъже се скараха заради една жена - дъщерята на Христо Стоичков Михаела. Иво имаше сериозна връзка с нея, а Атанас се сприятели с Михаела в “Дансинг старс”. Двамата най-накрая казаха какво мислят един за друг.