„Вип Брадър” осигурявал специални екстри за участниците в къщата?

Личен фризьор, гримьор, а защо не и дилър за определени хора в "Образцов Дом"

Според  добре запознати източници някои съквартиранти се радвали на специални „доставки и услуги” по време на престоя си в „Образцовия Дом”.

Например милионерската наследница Ели Гигова продължавала да живее като принцеса и в Къщата. Наследницата на оръжейния бос Николай Гигов разполагала с невиждани привилегии, каквито няма дори най-голямата звезда в предаването – Йорданка Христова.

„Комунистическата певица”, както я нарече Лорд Минчев, имала право на фризьор и гримьор само преди лайфовете на риалити формата, докато Ели Гигова разполагала с такива услуги ежедневно. Освен това дежурен маникюрист бил на разположение във всеки един момент, ако се наложи негова намеса за подсигуряване на перфектният маникюр на Гигова, разказват от екипа.

След грижата за добрия си външен вид, тя се разбрала с продуцентите да пазят и реномето й, като не показват никакви видеа, които биха могли да навредят на безупречния й имидж.

Подобна уговорка не е прецедент, навремето за да се включи във формата, освен голям хонорар, Азис настоял също за подобни клаузи в договора си с цел да опази името си неопетнено.

За разлика от Гигова и Азис, Жени Калканджиева не се тревожела за публичния си образ. „Екстрите”, на които се радвала тя и съпруга й били малко по-различни.

Според източник на в-к „Уикенд” шефката на „Визаж“ имала тайна устна договорка с продуцентите да бъде снабдявана с малки количества „Чичо Коко“. Всеизвестен факт в нощна София е, че Жени Калканджиева и мъжът й Тачо са пристрастени към забранените субстанции от няколко години насам и почти не минава вечер, без да шмъркат, съобщава в. „Уикенд“.

Това е било добре известно и на продуцентите на шоуто, които приели условието на Евгения и на Тачо да им осигурява кокаин, но в малки количества по време на престоя им във „ВИП Брадър”. Не е ясно по какъв начин дрогата се предава на Калканджиева, но участници в предишни сезони на реалити шоуто признават, че кокаин се е вкарвал отвреме-навреме за знаменитости с неотложни нужди. 

Добре известно е, че при съвместна употреба на кокаин и алкохол в кръвта се образува веществото кокаетилен, което води до постоянна психоза, психически срив, хиперактивност, илюзии, параноя и агресивност.

Вгледайте се в поведението на Калканджиева и Тачо във „ВИП Брадър” и ще откриете у тях всички симптоми на хора, които злоупотребяват с кокаина”, твърди източникът на „Уикенд”.

Според него, един от най-големите скандали до този момент в шоуто – шамарът, който Тачо удари на бившата си любовница Зорница Линдарева, е бил предизвикан след злоупотреба на мъжът на Калканджиева с кокаин и алкохол.

Агресията на надрусаният Тачо уплашила продуцентите на риалити шоуто, които предпочели да го изхвърлят от Къщата.

Останала сама, Жени Калканджиева изпадна в депресия и в нервна криза, но скандалите, устройвани от нея след злоупотреба с кокаин, отблъсквали аудиторията, вместо да я интригуват. Поради тази причина продуцентите на „ВИП Брадър” взеха безпрецедентно решение да върнат Тачо, макар той да наруши едно от „железните” правила на шоуто – да не проявява физическа агресия към друг съквартирант.

Със завръщането на Тачо градусът на напрежението във „ВИП Брадър” рязко ще се повиши. Оттук нататък дори сценаристите на шоуто няма как да предвидят какво ще се случи. „Никой от екипа не се съмнява, че Тачо се връща, снабден с кокаин. Той и Жени често влизат в тоалетната, което е единственото място, където няма камери.

Преди завръщането си в Къщата Тачо си бе обещал да не шмърка, но той и Жени са зависими от кокаина, а в екипа на шоуто има инструктирани хора, които са длъжни да задоволяват нуждите на звездното семейство”, коментира източника.

Според него останалите съквартиранти също са наясно, че Калканджиева и Тачо шмъркат кокаин и е въпрос на време някой от следващите изгонени да не повдигне въпроса публично. „Продуцентите си мислят, че като са платили пари на всеки участник и са го задължили чрез договор да не издава какво се случва зад кулисите на шоуто, ще му затворят устата. В предаването обаче има звезди, които не са свикнали да си мълчат и да пазят тайни”.