Александър Ненков: Бъдещето на България е в младите хора - целта ни е да останат тук

Водачът на листата на ПП ГЕРБ за 23 МИР подчерта, че комуникацията между политици и граждани трябва да се засили

„Бъдещето на България е в младите хора и нашата цел е да направим така, че те да останат тук. Да намерят начин как да се реализират, ценностите които изповядват, да остават тук в България и да се реализират”.

Това заяви водачът на листата на ПП ГЕРБ за 23 МИР Александър Ненков, който заедно с кандидатите за народни представители Димитър Главчев и д-р Антон Живков разговаря с граждани на открита приемна в столицата.

Според Ненков ползата от откритите приемни е голяма, защото само по този начин можеш да се запознаеш с проблемите, с които хората се сблъскват ежедневно.

„Всеки един народен представител трябва да е напълно запознат със своя избирателен район. Не си позволявам да обещая нещо, което не мога да изпълня, но това, което правя е да дам гласност и да потърся съдействие от различните институции за проблемите на всеки един гражданин“, каза Александър Ненков.

Водачът на листата на ПП ГЕРБ за 23 МИР подчерта, че комуникацията между политици и граждани трябва да се засили и именно поради тази причина от днес стартира инициатива на МГЕРБ-София, в която ще се включат и кандидатите за народни представители.

„Масовият проблем, с който се сблъсквам, когато разговарям с гражданите, е липсата на доверие и в институции, и в политически партии, а това трябва да се промени. Затова инициативата на младежката организация на ГЕРБ „Твоят глас за стабилна България. Време е!“ е изключително полезна за всички“, посочи Ненков.

Той обясни, че на открити приемни в столицата всеки човек, който има идея, който смята, че нещо трябва да се промени и има концепция как да го направи, може да сподели своето предложение в специални урни за тази цел.

„Инициативата ще продължи до 29 септември, а след това ние ще съобщим официално какви предложения сме получили и кои ще подкрепим като бъдещи народни представители в следващото Народно събрание“, съобщи Александър Ненков.

Кандидатът за народен представител от ПП ГЕРБ за 23 МИР Димитър Главчев подчерта, че обществото трябва да бъде политически активно, а гражданите да знаят, че народните представители се борят за техните интереси.

„Гражданите са тези, които ни избират, и те имат пълното право да казват какво не им харесва и какво според тях трябва да се промени. Политиката на партия ГЕРБ е да дава реалистични обещания, които могат да бъдат изпълнени, защото само по този начин можем да изградим доверие или по-скоро да го върнем, защото в последната година и половина то бе напълно изгубено“, подчерта Главчев.