Цветан Цветанов: ГЕРБ с пълно мнозинство при 60% избирателна активност

Нужно е да се противодейства срещу купения вот

Най-ценното на демокрацията е хората да излязат и да отидат да гласуват. Това заяви заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов по време на срещи с граждани в центъра на Хасково. ГЕРБ ще има пълно мнозинство при 60% избирателна активност. Eдинственият начин да се противодейства на купения вот е масовото гласуване, защото така силата му намалява. Според Цветанов полицията трябва да активизира работата си по отношение спирането на купуването на гласове. Купуването на гласове отвращава хората от политиката. Когато отвратените не отидат да гласуват, тогава идват да управляват отвратителните. Не трябва да допускаме да ни управляват отвратителни. Мнозинство от ГЕРБ ще даде стабилност на България.

„В бъдещия парламент бихме работили с партиите в център-дясно“, посочи Цветанов. Цветанов подчерта, че ГЕРБ няма да се коалира с БСП и ДПС.

2014 година ще бъде нулева за страната ни по отношение на усвояването на еврофондовете и България няма да може да се възползва от европейската солидарност. В същото време продължаваме да внасяме вноските си като страна-членка на Европейския съюз“, посочи Цветан Цветанов. По думите му отговорността за тези нанесени щети няма да бъде понесена от никой, защото Орешарски вече го няма в листите, а само преди година беше представян като най-големият експерт от БСП. Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ подчерта, че хората искат реални политики и стабилност.

В центъра на Хасково Цветан Цветанов и водачът на листата на ГЕРБ в областта Делян Добрев участваха във флашмоб „Стабилна България“.