Ивайло Московски: Време е за работа

Водачът на листата за София-област се срещна с жителите на Сливница

В името на всички граждани и бъдещите поколения трябва бързо и категорично да тръгнем по единствения правилен път напред – реформи и решителни действия за промяна в проблемните обществени сектори на всички нива. Това каза водачът на листата на ГЕРБ-София област Ивайло Московски на среща с жителите на град Сливница. На събитието присъстваха кандидатите за народни представители  от региона Галя Георгиева, Павел Павлов, Атанас Тенев, Д-р Иван Стойнов, Лидия Николова и Ирена Коцева.

Ивайло Московски подчерта, че  в  последната година България е загубила много време в лутане и политически експерименти. „Отново е време за работа“, подчерта той.  Според водача на листата от ГЕРБ чрез промяна на държавата ще се промени и средата за развитие на бизнеса и живота на гражданите.  Московски заяви, че в района ще започне реализацията на пътни и ЖП инфраструктурни проекти и ще продължи изпълнението на всички оперативни програми, които бяха спрени. „Ще работим за реализирането на проектите автомагистралата „София-Калотина“ и ЖП линията „София –Драгоман“, което е изключително важен проект за жителите на Сливница“, посочи още Ивайло Московски.

„Работата на един кмет е грижата за хората. За да може един кмет да си върши работата е необходима подкрепа на държавата. БСП ДПС и Атака Работиха против кметовете от ГЕРБ, от което страдаха хората“, заяви втората в листата Галя Георгиева. Тя призова жителите на Сливница да направят правилния избор на 5-ти октомври и да гласуват с номер 9 в бюлетината.