Ивайло Московски: Управленската програма на ГЕРБ е реалистична

Той представи пред жителите на Драгоман основните акценти от програмата на партията

„ГЕРБ залага на реалистична управленска програма, не подвеждаме избирателите с непостижими перспективи и обещания“, заяви пред жителите на Драгоман водачът на листата на партията  с кандидати за народни представители от София-област Ивайло Московски. Той се срещна с хората от Драгоман заедно с кандидатите за депутати от ГЕРБ Галя Георгиева, Павел Павлов, Атанас Тенев, Иван Стойнов, Лидия Николова и Ирена Коцева.

Ивайло Московски представи пред жителите на Драгоман основните акценти и приоритети от програмата на ГЕРБ и посочи, че партията не обещава мегаломански проекти, чието изпълнение да ангажира следващите поколения с изплащането на милиарди левове.

Московски допълни, че в района ще започне реализацията на пътни и жп инфраструктурни проекти и ще продължи изпълнението на всички оперативни програми, които бяха спрени. „Ние продължаваме по пътя на европейското развитие на България и ще използваме всички инструменти, които той ни позволява, в интерес на Драгоман и неговите жители”, заяви Московски.

На срещата в града той представи кандидатите за народни представители на ГЕРБ от София област, които преди това разговаряха с жителите на Драгоман на градския пазар и посетиха селата Габер и Калотина.