23 май: Прецизни и далновидни

Слънце в Близнаци, Луна в Риби-Овен

Петък ще продължи и доразвие темите и ситуациите от вчерашния ден. Както вече стана ясно, за разлика от предходните седмици, събитията и ситуациите сега едва ли ще бъдат така ярки и запомнящи се. Но за сметка на това, ни дават реални възможности да подобрим качеството на живот и да решим проблеми, които до момента са възпрепятствали развитието ни.

Днес онова което се случва вътре в нас, може да ни се стори по-значимо от която и да било външна ситуация. В случай, че не сте ангажирани с подготовката и реализацията на важни проекти и начинания  е редно, дори задължително да посветите този ден на себе си.Така ще можете да въведете порядък в мислите и чувствата си, а и усамотението ще ви помогне да избегнете някои неприятности, които днес могат да възникнат поради смущения в комуникациите.

Във вечерните часове мнозина ще почувстват нарастващо желание за активност. Въпреки че петък вечер е обичайно време за разтоварване, следва да имате предвид, че този път тя носи и възможности за бърз напредък по не решени въпроси от финансово, битово та дори и морално-етично естество.

Работа и бизнес
Днес ще ни бъде далеч по-трудно да се концентрираме, особено по време на делови срещи и преговори. В общуването ще има много неясноти, а в информацията излишни детайли. Постарайте се да отделите зърното от плявата и бъдете прецизни в изказванията си по време на важни делови срещи.

Здраве, хранене и красота
Нервната система е чувствителна и уязвима днес особено в светлата част на деня, а физическия ни потенциал все повече ще намалява през следващите дни, затова се въздържайте от излишна активност.Злоупотребата с храни и напитки днес може да нанесе големи поражения на храносмилателната система и психиката.Единствено млечните продукти могат да бъдат консумирани в неограничени количества, тъй като днес те са изключително полезни. Погрижете се за укрепването на имунната система и гръбначния стълб.