22 май : Юпитер & Сатурн - Когато прозорливостта и разсъдливостта си подават ръка

Хороскоп

22-05-2014, 02:10

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Слънце в Близнаци, Луна в Риби, тригон между Юпитер и Сатурн. Онези в чиито рождени хороскопи двете планети са в аспект, представителите на водните знаци Рак, Скорпион и Риби, и земните, най-вече Дева и в по малка степен Телец и Козирог могат да постигнат качествена промяна в жизненото си равнище.

Топлина, мекота и вътрешен мир така ще изпълнят съществуването ни през днешният ден, че на мнозина ще им се прииска да си останат в къщи, да  се пошляят безцелно и да прекарат деня в свободен режим. Комуто е писано и може да си го позволи-честито! Въпреки пасивната енергия на дена обаче, той съдържа огромен потенциал да придаде реалистична форма на нашите продължително отглеждани желания и шанс да получим възможност да превърнем дори мечтите си, в реално постижими цели. Бъдете отворени и възприемчиви към всичко което се случва около вас в момента, за да можете да разпознаете подаръците от Съдбата.

Редките шансове които ще се откриват пред нас тези дни, произтичат от обмена на два взаимно изключващи се принципа-тези на Юпитер-разширението и Сатурн-ограниченията. Симбиозата им осигурява прозорливост и разсъдливост, а от там и стабилен, реален и устойчив във времето фундамент, достатъчно мащабен, че да надхвърли обичайните ни очаквания и в същото време проверен и моделиран от обективния минимум за да бъде издържлив и неподвластен на случайни грешки. Взаимодействието между двете планети е част от техния-най-важния за формирането на нашата обективна реалност. И мнозина вероятно ще оберат плодовете на дългогодишен труд и вяра в успешния резултат. А други ще изживеят онзи миг, който дълго са чакали за да отворят вратата към бъдещият си успех. Най вече онези в чиито рождени хороскопи двете планети са в аспект, представителите на водните знаци Рак, Скорпион и Риби, и земните, най-вече Дева и в по малка степен Телец и Козирог.

Обърнете специално внимание на хората навлизащи в обкръжението ви, както и на всички които могат да ви помогнат да постигнете желаните цели и да осъществите желанията си. Бъдете уверени, че съдбата ви изпраща подходящите хора в подходящия момент, разполагащи с необходимите сведения и умения за да ви насочват и да ви бъдат полезни. Качеството взаимодействие с тях, ще ви даде шанс да повишите жизненото си равнище, да придобиете необходимите знания и умения за това, а така също и да се избавите от стари проблеми.

Работа и бизнес
Днес ще ни бъде трудно да поддържаме обичайната си активност и работоспособност, но пък вложеното старание няма да остане незабелязано и невъзнаградено. Можете с лекота да обсъждате и планирате в по дългосрочните перспективи. Особено ако дейността ви има културна, образователна или научна основа. Ще ни бъде трудно да постигаме до конкретиката в преговорите, но затова пък липсата и може неочаквано да ни разкрие допълнителни възможности, особено на надарените с интуиция и проницателност.

Здраве, хранене и красота
Денят се отличава с изострена чувствителност, която налага избягването на дразнещи светлини, звуци, аромати и храни. Вероятно ще се събудим трудно, а мнозина ще си останат през целия ден в състояние на буден сън. Това налага да бъдем малко по-внимателни от обичайното и да следваме стриктно стандартните  препоръки за безопасност. Физическия комфорт ще зависи изцяло от душевния, затова осигурете преди всичко храна за душата-музика, изобразително изкуство, кино или контакт с природата.