Кандидати за евродепутати от ГЕРБ ще посетят Област Ямбол

Кандидати за евродепутати от ГЕРБ ще посетят Област Ямбол на 19.05.2014 г. /понеделник/. В 10:00 часа кандидатите за евродепутати Андрей Ковачев и Ева Паунова ще се срещнат с членове и симпатизанти на ГЕРБ в градския парк на Стралджа. Те ще бъдат придружавани от областния координатор на партията в Ямбол и кмет на града Георги Славов. В 12:00 часа Андрей Ковачев и Ева Паунова ще разговарят с граждани от Елхово пред църква „Св. Димитър“, ул. „Търговска“. В 14:30 часа Ковачев и Паунова ще се срещнат с жителите на село Тенево, община Тунджа - на площада.

В 15:40 часа Андрей Ковачев и Ева Паунова ще бъдат на площада на село Кабиле и ше разговарят с жителите. В 16:40 часа кандидатите за евродепутати от ГЕРБ ще се срещнат с граждани от Ямбол в градския парк и в централната градска част в открита приемна на партията.

В 17:30 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие в град Ямбол. В изградена предизборна шатра на ГЕРБ пред Община Ямбол на ул. “Георги Раковски“ №7 заместник-председателят и председател на Националния предизборен щаб на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов и кандидатите за евродепутати Андрей Ковачев и Ева Паунова ще представят пред гражданите основните приоритети в работата на кандидатите на ГЕРБ за членове на Европейския парламент.