ГЕРБ организира турнир по футбол

Кметът на София Йорданка Фандъкова се срещна със симпатизанти в Самоков

Общинската организация на ПП ГЕРБ в Елин Пелин организира турнир по футбол, в който взеха участие отборите на Елин Пелин, Нови хан, Петково и Равно поле, съобщава сайта на партията. Официални гости на събитието бяха областният координатор на ГЕРБ за София област и кмет на община Елин Пелин Галя Георгиева, общинският ръководител на ГЕРБ в Елин Пелин Георги Костов, общински съветници от групата на ГЕРБ, кметове и много жители на общината.
„Подобни инициативи винаги са били част от политика на ГЕРБ за развитие на спорта и насърчаване на младото поколение. ГЕРБ цели да помогне на хората от всички възрасти да водят активен начин на живот“, заяви Галя Георгиева и призова присъстващите да гласуват с номер 18 на предстоящите избори.


Кметът на София Йорданка Фандъкова пък посети Самоков, където разговаря с местните граждани и симпатизанти на ПП ГЕРБ.


„Всичко, което прави ГЕРБ е насочено към хората и то ще остане за тях”, заяви Йорданка пред събралите се хора. По думите й ГЕРБ е единствената политическа сила, която е изпълнила своите ангажименти към гражданите. Фандъкова връчи чек на стойност 1000лв. на футболен клуб „Рилец“ и подчерта, че вместо да се правят разходи за предизборни билбордове, е по-добре средствата да се даряват на хората. Йорданка Фандъкова беше категорична, че политиката трябва да е насочена само и единствено към народа.


Народният представител на ГЕРБ от София област Ирена Коцева призова жителите на Самоков да упражнят правото си на вот на 25 май, защото ниската избирателна активност ще доведе до манипулан вот. „Единственото противодействие на купения вот е високата избирателна активност, затова трябва всички да отидем до урните в изборния ден”, посочи Коцева.