Сдружение на българите в Македония: Гласувайте за ГЕРБ

"Управляващите превръщат България в европейската Сирия"

Евролистата на ПП ГЕРБ получи пълна подкрепа от Сдружението на българите в Македония „МОСТ”,  съобщиха от пресцентъра на партията във Варна. От името на организацията Митко Георгиев призова вчера във Варна България да гласува на 25 май, като заложи на номер 18 в интегралната бюлетина.


Вотът за кандидатите на ПП ГЕРБ означава, че гласувате за новото поколение с висок политически и национален морал, обяви Георгиев. Той бе сред гостите на състоялата се вчера в морската столица среща на граждани с кандидатите за евродепутати от ПП ГЕРБ Ева Паунова, Емил Радев, Августина Цветкова.

„Изгубената съдба не е изгубен мач. Ние, българите бежанци, изгубили родината си заради некадърни политици, най-добре знаем какво значи изгубена съдба”, подчерта Митко Георгиев и допълни, че ПП ГЕРБ е единственият политически субект, който защитава интересите както на българите в България, така и на българите в Македония. Родината на Ботев и Левски, сега е родина на мутри и олигарси, категорични са от сдружение „МОСТ”. Според тях въпреки недоволството на гражданите „настоящите управляващи се страхуват да подадат оставка и превръщат България в европейската Сирия”.