15 април: Високо, далече... до където ви стигнат очите

Хороскоп

14-05-2014, 19:00

Снимка:

Varnautre.bg

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

14 май: Пълнолуние в Скорпион - Тържеството на живота

Седмицата: Разум и чувства

Слънце в Телец, Луна в Стрелец. Астрологична картина на деня

Първата половина на деня ще премине малко напрегнато поради неблагоприятния развой на някои лични и професионални дела и трудностите, свързани с тях.Напрежението може да ни мотивира да прехвърлим част от задълженията и отговорностите си на друг, което може да създаде допълнителни поводи за напрежение. Много по-уместно е да се въздържим от активни действия и взаимообмен в тази част на деня и да изчакаме появата на по-благоприятни условия в следобедните часове. Тогава ще се появят възможности да реализираме замислите си с други методи или с други хора. В съзнанието ни ще нахлуят нови мисли и идеи, а в ежедневието ни - контакти с хора, останали до момента извън полезрението ни.

С напредването на деня ще се почувстваме привлечени от по-далечни цели и перспективи, които биха могли да ни разкрият неочаквани новини или срещи с покровители и съмишленици. Опитайте се да излезете извън рамките на обичайната си среда. Така можете да попаднете на интересни хора с нестандартни идеи. В случай, че предходните дни са ви натоварили емоционално и психически, потърсете утеха като насочите вниманието си към по-глобални стремежи. Напрежението в личните взаимоотношения можете да смекчите с непринуден разговор по време на разходка или съвместно занимание.

Работа и бизнес
Напредъкът в делата ни днес зависи не толкова от конкретните действия, колкото от срещите и разговорите, към които е препоръчително да насочим вниманието си. Социалната активност и способността да привлечем вниманието към идеите си и да им придадем привлекателен облик днес ще бъдат най-ценния ни ресурс.Използвайте дните до края на седмицата за промоции и презентации, разпространение на информация и създаването на нови контакти.

Здраве, хранене и красота
Контролът върху желанията и често сменящите се настроения днес са гаранция за психическата ни стабилност. Бъдете особено внимателни към всичко, което поемате днес. Пълната Луна увеличава като с лупа всички свойства и качества на храната, напитките и козметичните продукти.Ако желаете да се освободите от токсини, шлаки и излишни килограми, пийте повече течности, за да стимулирате отделителните процеси в организма, но не гладувайте.