Нека покажем, че можем да бъдем активни, когато отстояваме бъдещето си!

Единственият гарант за европейското развитие на България е ГЕРБ

Ние не залъгваме и не се поддаваме на манипулации. Искаме да продължим да вършим отговорно работата си, така, както сме поели ангажимент към Вас. За да стане това, ние имаме нужда да излъчим силно послание чрез Вашия вот на 25 май. Това каза водачът на листата на ГЕРБ Томислав Дончев в село Пиргово, Община Иваново. Дончев беше придружен от кандидата за евродепутат Мария Габриел и от народните представители Пламен Нунев, Светлана Ангелова и Десислава Атанасова. В срещата участваха кмета на Община Иваново Георги Миланов, общински съветници от ГЕРБ и от кмета на Пиргово Илиян Бодуров.

„Вашият вот е за бъдещето на Европа, тази Европа, която искаме да бъде още по-близка до нас и да се грижи за бъдещето на децата ни“, каза Томислав Дончев. Той заяви, че се гордее с това, че ГЕРБ винаги са били отговорни и посочи, че на евроизборте избирателите имат възможност да покажат, че ги е грижа за просперитета на България. „Имаме един-единствен гарант - партията за европейско развитие на България е ГЕРБ. Познавате ни, от нас можете да очаквате работа и пак работа!“, подчерта водачът на листата. Томислав Дончев посочи, че отборът на ГЕРБ е не само най-подготвен и най-опитен, но и най-истински.

Кандидатът за евродепутат Мария Габриел изрази своята увереност, че номер 18 е правилният избор, който трябва да бъде направен на 25 май, най-вече заради децата и бъдещето на България. „Нека покажем, че можем да бъдем активни, когато отстояваме бъдещето си“, призова Мария Габриел.