Мария Габриел: София е символ на европейското развитие на България

Благодарение на европейските средства, усвоени по времето на ГЕРБ, столицата се развива в дългосрочна перспектива

София е символ на европейското развитие на България. Това е градът, който всеки ден дава импулс за устойчиво развитие на столицата и страната с грижа към хората. Това заяви кандидатът за евродепутат от листата на ПП ГЕРБ Мария Габриел при срещата си с граждани, която проведе днес на столичния пазар „Ситняково“.

Тя бе придружена от кандидата за евродепутат от ГЕРБ Георг Георгиев и народни представители от партията. „Европейските избори са важни за бъдещето на София. Виждате и ползвате всеки ден изграденото от нас - метрото, Околовръстния път, реновираните булеварди и улици. Управлявахме добре и сме убедени, че можем още“, посочи Мария Габриел. По думите й, благодарение на европейските средства, усвоени по времето на ГЕРБ, столицата се развива в дългосрочна перспектива.
„Европейските избори са важни и за това София да бъде силна кандидатура за европейска столица на културата през 2019 година. Това е една обща кауза, за която е необходимо да работим всеки ден“, допълни кандидатът за евродепутат Мария Габриел. При разговорите си с гражданите тя даде заявка, че ще продължи да бъде сред хората, както и досега, да чува техните проблеми и да ги решава заедно с целия екип от млади, качествени хора, които са в листата на ГЕРБ за предстоящите европейски избори.