Когато ГЕРБ е на власт има европейски средства, когато не е - европрограмите се затварят за България

Главните приоритети на ГЕРБ са насочени единствено в посока развитието на България

Когато ГЕРБ е на власт има европейски средства, когато не е, европейските програми се затварят за България В последните месеци наблюдаваме отдалечаването на България от ЕС.  Това каза кандидатът за евродепутат на ПП ГЕРБ Владимир Уручев по време на обиколка във врачанските села Горно Пещене, Тишевица и Вировско.

На посещението присъстваха и кандидатите за членове на европейския парламент Андрей Ковачев и Ева Паунова. „Доверието на Европа спада, защото българското правителство е ориентирано към Евразия. А оттам инвестиции в страната ни няма да дойдат, те идват от ЕС!“, подчерта Уручев.  Владимир Уручев уточни, че членството в ЕС е донесло ползи за България, както и че има достатъчно средства за селското стопанство, но не ЕК или ЕП определят инвестициите в този сектор, а българското правителство. „Засега България не е подписала такова споразумение, но вината не е на Европа, а е изцяло за сметка на сегашното управление“, допълни още той.

Кандидатът за евродепутат Ева Паунова посочи, че главните приоритети на ГЕРБ са насочени единствено в посока развитието на България. По думите й страната ни може да бъде силна само когато има развити региони, в които населението желае да остане и да се развива. Паунова подчерта значението на достъпното и качествено образование за всички деца у нас. Тя бе категорична, че младите българи трябва да повярват в себе си и в своите възможности, защото само чрез инвестиране в техния потенциал могат да намерят своята реализация в България. „С нашата работа, целим да подпомогнем младите да реализират бизнеса и семейството си в България“, заяви още Ева Паунова.

„Европейските избори са първата стъпка към предсрочни парламентарни избори у нас. Доверието към България е загубено, сега управлява задкулисието. Голяма част от българските граждани нямат вяра нито в парламента, изчерпал своя кредит на доверие - под 10%, нито в правителството,който има под 15% доверие. “, посочи кандидатът за евродепутат Андрей Ковачев. Той призова на 25 май гражданите да гласуват активно, за да продължи България пътя си към Европа!