Рашидов: Животът ни е безсмислено жълт

Депутатът от ГЕРБ обмисля дали да не прекара старините си някъде другаде, а не в този „батак”.

Държавата ни е силиконова. Има значение да си с различна ориентация, да си любовница на футболист. От 25 г. името на Владимир Димитров-Майстора не е споменато в нито една телевизия”. Гневният коментар направи в студиото на предаването „Събуди се” на Нова телевизия бившият министър на културта Вежди Рашидов.  Той потвърди и че наистина се замисля дали да не прекара старините си някъде другаде, а не в този „батак”.

„Хората в България сме сбъркани. Непрекъснато имаме оправдания – турското робство, социализма, кръстоносците ни пречат. Идиоти ни управляват, непросветени хора, които със заучени фрази искат да оправят живота. Тухла се прави с ръце, не с говорене. Едни говорящи хора не могат да направят живота”, категоричен бе Рашидов.Според него животът ни е станал „безсмислено жълт” и няма смисъл да направиш голямо творчество и нещо, което да остане за поколенията.

Според депутата всички трябва да бъдат изрити от този парламент и повече да не влизат. Не се говори за съществените неща, а вместо това екранът се пълни с безсмислени хора, докато в държавата живеят единици, които да двигателя на живота.

„Няма сближаване между ГЕРБ и ДПС”, убеден е бившият министър. „Аз кафе пия с приятелите си. Кафе се пие за удоволствие. Аз кафе с всеки помияр няма да седна да пия, отговори Рашидов на въпрос дали би седнал да пие кафе с лидера на ДПС Лютви Местан, както направи Бойко Борисов.

Депутатът беше категоричен, че с всеки изминал ден предизборната кампания ще става все по-мръсна. Така ще е и с този парламент, от който Рашидов изпитва погнуса. Според него ГЕРБ ще загуби, ако води позитивна кампания.