Инжектиране на кръв в интимната зона...

Макар различни учени да работят върху изобретяването на женска виагра, до този момент на пазара няма подобен медикамент. Това означава, че все още много дами се чувстват неудовлетворени между чаршафите. Американски лекар обаче твърди, че е намерил решение на този проблем, което се крие в инжектирането на кръв в интимната зона. Самюъл Ууд уверява, че лечението повишава либидото, както и сексуалното удовлетворение.

„О-инжекцията“ включва взимане на собствена кръв, от която след това се отделят само тромбоцитите. Готовата кръв се инжектира в област, в близост до клитора и вътрешността на вагината, наречена „о-точка“. По този начин се стимулира растежът на нови клетки на това място, което го прави по-чувствително.

Идеята за новото лечение била провокирана от „вампирския фейслифтинг“, разработен от Чарлз Рунелс. По отношение на иновативната процедура пред ABC News доктор Ууд споделя: „Най-честото нещо, което чувам е: „Уау, какъв оргазъм“. Той обяснява още, че според него G-точката не съществува или дори да съществува, тя не е конкретна физическа структура.

О-точката от своя страна се намира много по-близо до отвора на влагалището, затова нейното подобряване би имало толкова добри резултати. Според доктор Ууд при много жени, особено по-възрастни или раждали, се наблюдава намаляла клиторна чувствителност – понякога значителна.

 

По време на процедурата тромбоцитна плазма се инжектира директно в клитора и допълнително в горната част на вагината – между горната част на вагината и уретрата. Факторите на растеж започват да работят буквално секунди, след като кръвта се инжектира в областта на гениталиите. Първоначално най-видимо е физическото уголемяване на мястото.

Доктор Ууд споделя още, че до този момент 80 жени са се подложили на новото лечение, като при 85 на сто от тях то е било много ефективно. Някои пациенти докладват, че има положителна промяна в продължение на 14 месеца. Иновативната терапия струва около 1500 долара и в момента е в процес на клинични изпитвания, пише вестник Daily Mail.