Мариан Вълев овеси Емануела на Куката!

Скандалната чалгаджийка е новата изгора на народната звезда

Една от най-одумваните фолкаджийки – Емануела, е новата тръпка на звездата от „Под прикритие” Мариан Вълев-Куката. Тази мълва тръгна сред светските среди, след като певицата пусна в социалната мрежа Facebook снимки, на които двамата са прегърнати. Уловен е и мигът, в който Вълев гушка страстно певицата, развеселен повече от обикновеното.

Заварката помежду им станала преди седмица, а посещението им в лъскав нощен клуб, където са снимани, е първата им официална поява. Изпълнителката на „Преди употреба” е един от върлите фенове на „Под прикритие”. Освен че не пропуска нито един епизод, Емануела редовно се среща с актьорите и  дори дискутира с тях какво не й харесва в някои сцени. Пред колежки обаче тя винаги е споделяла, че страшно харесва Вълев. Според нея Куката съчетавал в едно  поведение на истински мъжкар и ранимата душа на романтик, пише Монитор.

Вълев имаше сериозна връзка преди година и половина с колежката си от „Под Прикрите” Снежана Макавеева, която изпълнява ролята на Зори - дъщерята на комисар Попов. След като двамата поеха в различни посоки, името на Мариан бе свързвано с доста популярни българки.

Пред свои приятели самият Вълев редовно продължава да отрича слуховете,че е завъртял ума на една или друга красавица. Той се кълне, че сам си ляга и сам става.