Какво време ни очаква утре?

Утре в низините, равнините и около водните басейни ще има мъгли или ниска облачност

В следобедните часове временно видимостта ще се подобри, а облачността ще намалее до предимно слънчево.

Значителна ще остане облачността през целия ден над югоизточните райони от страната. Почти тихо време. Максимални температури между 1° и 6°, в крайните югозападни райони до 8-9°.
Над Черноморието ще има значителна облачност, особено по южното крайбрежие. Ще духа слаб вятър от север-североизток. Максимални температури 5-7°, температурата на морската вода е 6-9°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Над планините ще бъде слънчево. Ще духа до умерен източен вятър. Максимална температура на 1200 метра 2-3°, на 2000 метра минус 2°.Това е прогнозата за времето на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) към БАН, съобщава Агенция „Фокус” .
В четвъртък и петък в планините и планинските райони ще преобладава слънчево време. Над равнините облачността ще е предимно значителна, на повече места ще има мъгли; в следобедните часове видимостта временно ще се подобрява. Температурите бавно ще се повишават. В събота в Северна България ще духа до умерен западен вятър и мъглите там ще се разсеят. Минималните температури ще са около нулата, а максималните - между 5 и 10°.