Дъщерята на Глория употребена и захвърлена?

Малката била на ръба на нервна криза и в депресия

Дъщерята на Глория - Симона е в дълбока депресия, твърдят последните клюки. Pik.bg предаде, че гаджето й изневерявало системно, което слага край на връзката им. Младата певица имаше сериозна връзка със свой синеок връстник и адаш Симеон и дори на рождения си ден го запозна с майка си. Хубавецът обаче започнал да й кръшка и когато Загорова разбрала за двойната му игра, му потърсила сметка. Оказало се, че и други момичета си падат по сините му очи, а той има слаб ангел и трудно устоява на изкушението.

От известно време младият сърцеразбивач си намирал оправдание да е далеч от гаджето си и накрая на Симона й светнало, че става нещо нередно. Тя решила да провери тази работа и хванала любимия си, че сваля жени по интернет и си урежда срещи с тях, твърди HotArena.net. Като разбрала за изневерите, Глория младша вдигнала зверски скандал на неверния си приятел, а той вместо да й се извини, заявил, че се разделя с нея, защото не може да търпи истериите й.

В момента Симона е в истинска дупка. Не яде, по цял ден или плаче, или гледа в точка, без да обръща внимание на нищо около себе си. Майка й се чуди как да я свести от любовната мъка, разказват от обкръжението на Глория.