Глория удари конкуренцията с бяло дупе и дълга плитка (СНИМКИ)

Пловдив Лайф

28-07-2013, 12:18

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Лили Иванова

Всичко от Автора

Примата подготвя грандиозен концерт за 20-годишния си юбилей на сцена

Глория направи грандиозно шоу в Пловдив. Певицата за пореден път показа стил и класа. Облечена в бяло, от глава до пети, красавицата изпълни златните си хитове под тепетата.

Глория не пропусна да поздрави своите фенове с най-новото си парче "Пулс". Песента има различно звучене в стил дъбстеп и е предизвикателство за изпълнителката. Хубавицата неведнъж е казвала, че преди е била вариететна певица и е пеела друг стил музика. Може би това е една от причините звездата на фолка да направи песен, която коренно се различава от досегашния й репертоар и от жанра, в който твори.

Кралицата е привърженик е на истинските предизвикателства. Последното, в което се впусна, бе участието й в “Денсинг старс”. В Пловдив певицата изказа своята радост от танцувалното шоу.

“11 танца изтанцувах. Научих много неща , обогатих се. Самата аз не съм смятала, че мога да стигна почти до самия финал. Мисля, че се представих достойно. Винаги съм обичала по-трудните предизвикателства. Няма нещо, с което да се захвана и да не го докарам докрай.”, каза тя.

Глория сподели, че с дъщеря й Симона обмислят нов съвместен проект. Очакват да се появи подходяща за тях мелодия, за да направят продължение на “Имам нужда от теб”.

Миналия месец примата на попфолка навърши 40 години. Заради обичая да не се празнува точно този юбилей, певицата е използвала случая да присъства на уникалния концерт на Цеца в Белград. “За първи път видях толкова много хора на едно място. Сигурно имаше около 200 хиляди души.”, сподели Глория. Тя е останала очарована от събитието, въпреки че желанието й е било да отпразнува подобаващо рождения й ден.

Следващата година й предстои и друг юбилей – 20 години на музикална сцена. Все още няма конкретна дата за концерт, но изпълнителката обещава да поднесе най-прекрасния подарък на своите почитатели – грандиозно шоу с оркестър на живо.