Дъщерята на Глория - по-надута от майка си

Архив София

05-09-2012, 13:03

Автор:

СофияУтре

Всичко от Автора

Порасналата Симона залива виртуалното пространство с кифленски свои снимки.

Порасналата дъщеря на фолк певицата Глория все повече се стреми да прилича на надменната си майка и нейните колежки.

Както се казва кръвта вода не става, затова и превърналата се в красив лебед Симона чупи стойки и издава устни точно като майка си на младини. Освен, че прилича много на надутата чалга певица, ВИП щерката постоянно цупи джуки като на кокоше дупе.

Според по-голямата част от интеренет потребителите по този начин Симона се опитва да привлече вниманието върху себе си. Други пък предполагат, че е наследила неприятните маниери от звездната си майка и от цялата чалга гилдия, защото както се вижда тийнейджърката е от прословутото чалга поколение, което не признава нищо друго освен тежък грим, високи токчета и разюздано поведение. В цялото виртуално пространство Симона няма нито една нормална снимка.

Всеизвестен факт е, че щерката на Глория и Илия Загоров е изключително надменна и се отнася с пренебрежение към своите връстници и съученици. Новоизгряващата певица има завидно самочувствие още преди да е успяла да покори музикалната сцена. Близки до девойката споделят, че звездоманията я е обхванала още от сега и се питат каква ли ще бъде Симона, когато достигне музикалните успехи на майка си.